Setari Cookie-uri

Eveniment The Fresh: Bonobo DJ Set

Bonobo are stilul sau propriu in peisajul electronic, folosind sounduri clasice si beaturi moderne, combinate cu voci calde - colaborarile sale cu Andreya Triana si Bajka sunt deja repere clare in cariera sa.

Comunicat de presa

Bonobo The Fresh prezinta Bonobo DJ Set la Atelierul de Productie pe 3 februarie. In deschidere: Indie Jules, Rotopercutor, Charlie Boy. Intrare: 25 de lei pana in ora 00:00, 40 lei dupa ora 00:00.

Bonobo, pe numele sau real Simon Green, este unul dintre cei mai apreciati producatori si DJ de la Ninja Tune - un nume cu greutate in muzica electronica de peste 20 de ani. Bonobo are stilul sau propriu in peisajul electronic, folosind sounduri clasice si beaturi moderne, combinate cu voci calde - colaborarile sale cu Andreya Triana si Bajka sunt deja repere clare in cariera sa.

Dupa “Animal Magic”, “Dial M for Monkey” si “Days to Come”, “Black Sands” este albumul care l-a transformat iremediabil pe Simon Green dintr-un producator underground de sunete impecabile intr-un guru al scenei electronice contemporane.

In februarie, artistul revine in Bucuresti cu un DJ SET de exceptie in cadrul turneului de promovare al celui mai recent produs discografic – “Black Sands Remixed”.

Acest proiect aduna o serie de muzicieni si producatori celebri care prezinta interpretarile lor asupra albumului lansat in 2010, apreciat ca fiind cel mai bun al artistului. Lapalux reinterpreteaza „Prelude” intr-o maniera meticuloasa si senzuala, Banks schimba atmosfera din „The Keeper”, iar conationalul Cosmin TRG – revelatia muzicii electronice in Europa, isi reimagineaza „Kiara” cu batai delicate de inima.

Piesa „Eyesdown”, aclamata univoc de public si de critici, este reinterpretata de mai multi artisti: Floating Points, ARP101 (faimosul producator de D&B Alix Perez) si Machinedrum isi pun amprenta personala asupra beat-ului, in timp ce DELS adauga originalului cantat de Andreya Triana un vibe special prin lirica sa emotionanta.

In continuare, Falty DL se joaca cu ritmul in „All in Forms” si Mark Pritchard aeriseste „Stay the Same” intr-o varianta dub-soul delicata. Mike Slott ridica pitch-ul din „Stay the Same” pana la nivelul robotic, iar Blue Daisy se joaca cu vocea lui Andreya Triana din aceeasi piesa pana cand o transforma in „Not Quite the Same”.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.