Setari Cookie-uri

Canyon lanseaza o noua editie limitata: Stealth Series

Canyon Stealth include cinci modele de genti pentru laptop, realizate dintr-un material rezistent si impermeabil, astfel incat notebook-urile vor fi protejate de vremea de afara.

Comunicat de presa

Brandul de accesorii IT Canyon anunta editia Canyon Stealth. Noua serie limitata se diferentiaza prin designul cool, iar puterea si atitudinea colectiei sunt date de culoarea neagra, cu detalii portocalii, a produselor.

Canyon Stealth include cinci modele de genti pentru laptop, realizate dintr-un material rezistent si impermeabil, astfel incat notebook-urile vor fi protejate de vremea de afara. Materialul din interiorul gentilor protejeaza laptopul, calculatorul portabil sau mini-notebook-ul de zgarieturi si lovituri.

Cele patru modele de mouse-uri asigura mixul potrivit de confort, precizie si functionalitate, toate incorporate in designul specific editiei. Atat mouse-uri wireless, cat si cei cu fir, au un strat de cauciuc fin, care le mareste durabilitatea si rezistenta.

Castile Canyon Stealth Series
au fost create astfel incat sa garanteze acuratete acustica, balans si claritate sunetului, astfel incat melodiile din playlist sa se distinga oricand, oriunde. Toate modelele sunt compacte si usoare, iar carcasa de cauciuc ofera protectie si confort utilizatorului.

Un alt produs din editia limitata Canyon Stealth il reprezinta sistemul audio pentru birou, care are o reproducere audio clara, sunete inalte si bass precise si puternice.

Editia va fi disponibila in Romania la inceput de aprilie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.