Setari Cookie-uri

VictoriaONLINE.ro a orchestrat evenimentul

VictoriaOnline.ro, cel mai nou proiect al grupului High Fashion Concept, a fost lansat oficial in cadrul unui eveniment inedit: un show multimedia la baza caruia a stat conceptul guilty pleasures. easy access, o parte esentiala a campaniei de promovare a colectiei de primavara–vara 2012.

Comunicat de presa

VictoriaOnline.ro, cel mai nou proiect al grupului High Fashion Concept, a fost lansat oficial in cadrul unui eveniment inedit: un show multimedia la baza caruia a stat conceptul guilty pleasures. easy access, o parte esentiala a campaniei de promovare a colectiei de primavara–vara 2012.

Chiar de la primul contact cu intregul concept din spatele evenimentului, invitatii au avut parte de o primire cu stil, care i-a transpus intr-un spatiu rafinat, elegant si somptuos.

Lumina calda a candelabrelor a creat o atmosfera dominata de mister si intimitate. Pe fundal a performat Arpegione, un cvartet de muzica clasica, iar pe ecrane au rulat visual-uri care au redat navigarea in magazinul Victoria Online. Astfel, invitatii au trait live experienta VictoriaOnline.ro.

Seara a culminat cu momentul spotului realizat special pentru Victoria Online, urmat de o defilare speciala: performance-ul prezentat de un mix eclectic de artisti – balerini si acrobati in vestimentatii alese din noile colectii prezente in magazinul virtual.

„Ne-am dorit sa continuam in acelasi stil campania de promovare a colectiei de primavara-vara inceputa cu spotul pentru VictoriaOnline.ro. Urmatorul pas firesc a fost evenimentul din Clubul BOA, declinat de asemenea din conceptul guilty pleasures. easy access. La realizarea clipului ne-am incapatanat sa lucram cu cei mai buni, iar rezultatele nu s-au lasat asteptate. Filmul de promovare a fost un succes, asa ca am ales sa organizam evenimentul impreuna cu aceeasi echipa care a contribuit la realizarea acestuia si aici fac referire la regizoarea Carmen Vidu si agentia 2activePR.

Am acordat o importanta deosebita evenimentului, pentru ca si site-ul este un proiect de suflet pentru noi. Mai mult, ne dorim ca site-ul VictoriaOnline.ro sa fie un punct de reper pentru impatimitii de high fashion”, a declarat Andreea Altay, Board Member, High Fashion Concept.

Show-ul a fost bine primit si apreciat de un numar mare de vedete, trend-setteri, fashion icons, bloggeri si, in general, oameni care se identifica perfect cu universul Victoria Online.

High Fashion Concept doreste sa multumeasca partenerilor: BRD - Groupe Societe Generale, Master Card Elite, Phillips, Sobranie si Lanson. In afara bine-cunoscutelor perioade de reduceri, venim in intampinarea clientilor nostri prin reduceri acordate atat prin programele de fidelitate cat si prin programul MasterCard Elite, care ofera 5% discount la orice achizitie facuta din magazinele Victoria 46 si Victoria Men”, a mai precizat Andreea Altay.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.