Surprize de Dragobete si Martisor pe farmec.ro

Surprize de Dragobete si Martisor pe farmec.ro
Kudika
16 Februarie 2012

Conspiratia unui cadou este o aplicatie prin care ne putem alege cadoul pe care il dorim dintre cele peste 200 de produse Farmec comercializate pe site.

Comunicat de presa

In preajma zilei de Dragobete si in asteptarea Martisorului, Farmec s-a gandit la noi si la cei dragi noua si a pregatit tot felul de surprize pe website-ul farmec.ro.

Conspiratia unui cadou este o aplicatie prin care ne putem alege cadoul pe care il dorim dintre cele peste 200 de produse Farmec comercializate pe site, iar dorinta noastra este purtata pe cale electronica la persoana care ar trebui sa ne cumpere cadoul. Prin acest mecanism, le usuram celor dragi sarcina de a alege un cadou pentru noi, iar noi primim exact ceea ce ne dorim.

Puteti testa aplicatia pe: http://farmec.ro/conspiratia-unui-cadou.html.

Promotii Farmec

In plus, in perioada 15.02.2012 - 07.03.2012, o parte dintre produsele voastre preferate de la Farmec sunt oferite la preturi speciale. Pe pagina de promotii: http://www.farmec.ro/produse/produse-la-promotie-21/1.html, gasiti toate pachetele pregatite de catre Farmec, din care puteti alege pentru voi sau cei dragi cadoul potrivit.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri