Setari Cookie-uri

Hair Spa @ Oksana Salon

Procedura revolutionara Hair Spa incepe cu o etapa de diagnosticare a problemei si a tipului de par.

Comunicat de presa

De fiecare data, o iarna geroasa ne face sa ne gandim la ce avem de facut pentru a recapata stralucirea si sanatatea parului. Ei bine, cel mai bun raspuns la aceasta intrebare este procedura revolutionara Hair Spa, care incepe cu o etapa de diagnosticare a problemei si a tipului de par.

Urmeaza samponarea pentru a curata in profunzime si a pregati firul de par pentru tratament, si prepararea cocktail-ului de uleiuri esentiale. Acest mix depinde de tipul de par caruia se adreseaza: pentru parul gras se face o combinatie de ulei de ricin, lavanda, lamaie si cedru, pentru cel uscat, rozmarin cu ylang-ylang, cimbru si ulei de ricin, iar pentru parul cu probleme si matreata, lavanda, ienupar, arbore de ceai si nelipsitul ulei de ricin.

Uleiul de ricin imbunatateste calitatea parului, conferind stralucirea si elasticitatea si nu ar trebui sa lipseasca din gama de ingrijire a parului deteriorat.

Cocktail-ul de uleiuri esentiale este aplicat la radacina parului, prin miscari de masaj capilar, timp de 10 minute. In urmatoarele 5-7 minute, se opereaza o procedura de gimnastica, prin manevra de tragere a parului, astfel incat sa se obtina o oxigenare la nivelul radacinii, respectiv o actiune eficienta si rapida a tratamentului.

In tot acest timp, un terapeut va realiza masajul reflexogen in talpa, pentru a influenta refacerea parului, actionandu-se in mod special asupra glandei hipofize, cea care echilibreaza functiile celorlalte glande, paratiroidele, care dirijeaza metabolismul mineral, suprarenalelor si glandelor sexuale, totul pentru a stimula cresterea sanatoasa a fibrei capilare.

La finalul procedurii Hair Spa, parul este spalat, se aplica o masca si se usuca. Durata acestui tratament depinde in functie de lungimea parului, dar nu depaseste 90 minute. Pretul este de 100 lei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.