Setari Cookie-uri

Trupa Devas la Gala Premiilor Femeia Anului 2011

Pentru ca evenimentul a fost unul dedicat femeilor speciale, care au adus o contributie importanta in diferite domenii, trupa Devas a cantat cateva dintre cele mai romantice piese din repertoriul sau, pe care le-a dedicat tuturor premiatelor, dar si celorlalte femei care au fost prezente la gala.

Trupa Devas a concertat in cadrul Galei Premiilor „Femeia Anului 2011”, oferite de revista Avantaje. Pentru ca evenimentul a fost unul dedicat femeilor speciale, care au adus o contributie importanta in diferite domenii, trupa Devas a cantat cateva dintre cele mai romantice piese din repertoriul sau, pe care le-a dedicat tuturor premiatelor, dar si celorlalte femei care au fost prezente la gala. Melodiile interpretate de Cristian Serbanescu, Dragos Cucos si Ionut Catarama s-au incadrat in stilul in care s-au consacrat, si anume o muzica gen crossover: o combinatie intre pop – electronic – clasic, capabila sa creeze momente magice, si cu influente café concert. Cei trei tineri muzicieni au incantat publicul pe parcursul intregii seri si au demonstrat inca o data de ce au devenit apreciati la nivel international.

Evenimentul a fost organizat de revista Avantaje in parteneriat cu Avon Cosmetics Romania si JW Marriott, pe data de 21 februarie. Gala a fost prezentata de catre Iuliana Tudor, redactor TVR, realizatoarea emisiunii “O data-n viata”.

Trupa Devas a fost infiintata in anul 2010 si este proiectul a trei tineri talentati care s-au cunoscut la Academia de Muzica din Cluj-Napoca. Indragostiti de muzica clasica si dorind sa o faca mai accesibila publicului de toate varstele, cei trei au creat “Devas” sau „Aripi de inger”. Numele este o metafora pentru frumusetea supranaturala a muzicii si pentru puterea sa de a purta sufletul uman catre divin. Trupa are sediul in Brasov si, desi este abia de doi ani pe piata muzicala, a sustinut deja primul sau turneu european. Iar Cristian, Dragos si Ionut sunt hotariti sa mearga mai departe!


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.