Setari Cookie-uri

Noul head&shoulders cu formula ProClean 100% prospetime, pana la 100% fara matreata

Printr-un studiu efectuat in Europa, Orientul Mijlociu si Africa, head&shoulders a descoperit ca, pentru barbati, a avea un par "clean&fresh" poate influenta pozitiv imaginea de sine, siguranta si increderea in fortele proprii.

Comunicat de presa

Pare surprinzator, dar un par curat are un impact mai mare decat am crede asupra modului in care se simt barbatii.

Printr-un studiu efectuat in Europa, Orientul Mijlociu si Africa, head&shoulders a descoperit ca, pentru barbati, a avea un par “clean&fresh” poate influenta pozitiv imaginea de sine, siguranta si increderea in fortele proprii.

Conform aceluiasi studiu, 86% dintre barbati si-ar dori sa pastreze sentimentul de “fresh-out-of the shower” pentru cat mai mult timp.

Ben Skervin, celebrul stilist si ambasador head&shoulders confirma: ”clientii mei considera ca a fi fresh este foarte important. Atunci cand trebuie sa fii aproape de oameni de-a lungul unei zile, cu cat esti mai fresh, cu atat esti mai increzator in fortele proprii. A fi fresh se reflecta nu doar asupra aspectului fizic, dar si asupra tuturor aspectelor din viata unui barbat”.

Noua formula ProClean de la head&shoulders indeparteaza matreata si curata scalpul mai bine ca niciodata, iar senzatia de prospetime e acum mai intensa ca oricand.
head&shoulders cu formula ProClean - pana la 100% fara matreata si 100% fresh toata ziua.




Oamenii de stiinta head&shoulders au demonstrat ca ciuperca Malassezia Globosa care este “responsabila” de aparitia matretii, nu se afla doar la suprafata scalpului, ci poate fi gasita si in structurile mai profunde ale firului denumite infindibulum. Tehnologia ProClean elimina nu doar murdaria si sebumul de la nivelul scalpului si firelor de par, dar, datorita agentului activ ZPT elimina cauza matretii chiar din profunzime.

Matreata si cantitatea de sebum secretata de organism afecteaza senzatia de prospetime. Nu trebuie decat 1g de sebum pe zi ca senzatia de fresh sa fie pierduta. Inlaturand cat mai mult sebum in timpul spalarii, senzatia de “proaspat spalat” este mult mai intensa

head&shoulders cu noua formula ProClean pastreaza senzatia de proaspat spalat, atat la nivelul parului cat si al scalpului, pe durata intregii zile.

Orice barbat poate intra de-acum in echipa FC Freshness, in orice moment al zilei! Iar femeile? Vor fi deveni cei mai mari suporteri…


Pret recomandat**:
- Sampon 250ml : 12 RON
- Sampon 400ml: 20 RON
- Conditioner 180 ml: 12 RON
*urme vizibile cu folosire regulata in comparatie cu precedenta formula head&shoulders
** decizia finala in privinta pretului de vanzare revine magazinului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.