Setari Cookie-uri

Serialul Disparitia va avea premiera in data de 15 martie pe AXN

Serialul Disparitia va avea premiera in exclusivitate la AXN, inainte de lansarea sa in Statele Unite ale Americii.

Comunicat de Presa

Serialul Disparitia va avea premiera in exclusivitate la AXN, inainte de lansarea sa in Statele Unite ale Americii, pe 15 martie

In aceasta primavara, AXN va ofera premiere in exclusivitate, una dupa cealalta. Sezonul a fost deschis de Firma, un serial original AXN, iar acum urmeaza Disparitia/Missing, un serial plin de mister si evenimente inexplicabile. AXN va aduce serialul publicului din Romania in aceeasi zi, dar inainte de premiera din Statele Unite ale Americii. Premiera nationala va avea loc pe 15 martie, de la ora 22:20.


La AXN veti avea parte de si mai mult divertisment in lunile ce vor urma. Dupa premiera serialului Firma, in februarie, acum este randul ca un nou serial, cu una dintre cele mai apreciate actrite de la Hollywood, Disparitia, sa ii incante pe telespectatorii AXN. Acestia vor fi incantati atat de protagonisti, cat si de intriga serialului. Locatiile extraordinare si intorsaturile neasteptate de situatie ii vor uimi pe telespectatori, in timp ce vor afla cat de departe este dispusa sa mearga o mama pentru a-si proteja familia.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.