Principele Radu de Romania, invitat la Monaco sa admire costumele lui Alexandru Ciucu

Principele Radu de Romania, invitat la Monaco sa admire costumele lui Alexandru Ciucu
Kudika
12 Martie 2012

Alexandru Ciucu va organiza astazi la Monte Carlo o receptie al carei invitat de onoare este ASR Principele Radu.

Comunicat de Presa

Alexandru Ciucu va organiza astazi la Monte Carlo o receptie al carei invitat de onoare este ASR Principele Radu al Romaniei, alaturi de oameni de afaceri, ambasadori si alte personalitati din Monaco.

Evenimentul este organizat la sediul Maison de L’Amerique Latine de Monaco si va inchide oficial expozitia de costume masculine premium pe care designerul roman o deruleaza inca de la sfarsitul lunii februarie.
Principele Radu de Romania este invitat la dineul lui Alexandru Ciucu pentru a admira noua colectie a designerului roman, furnizorul Casei Regale din Romania.

Colectia “L’Homme.Roi 2012” a fost prezentata pentru prima data la Bucuresti in data de 21 februarie la Hotel Athenee Palace Hilton, iar pe 28 februarie, la Monte Carlo in sala Debussi a celebrului Hotel de Paris.
La Monaco peste 100 de invitati din sfera diplomatiei, a modei, jurnalisti, politicieni si oameni de afaceri au urmarit pret de 30 de minute un spectacol de eleganta 100% romanesc.

La show-ul lui Alexandru Ciucu de la Monte Carlo au participat Baroneasa Cecile de Massy, Jean-Pierre Dreno - Procuror General al Principatului de Monaco, Norbert Fassiaux - seful Politiei din Monaco, Fabrice Notari - Vice-Presedintele Consiliului National al Principatului de Monaco, Claudio Scajola - Ministru al Guvernului Italian, precum si Ioan T. Morar consulul Romaniei la Marsilia impreuna cu sotia, Alina Sorescu si Rita Muresan care a sosit special de la Milano pentru acest eveniment.

Incepand cu 28 februarie si pana pe 12 martie, creatiile lui Alexandru Ciucu au fost expuse la sediul Maison de L’Amerique Latine de Monaco, fiind admirate de un public select din Principat. Prezentarea de moda a lui Alexandru Ciucu de la Monte Carlo a fost organizata sub Inaltul Patronaj al Casei Regale si al Principelui Radu de Romania si in colaborare cu Maison de L'Amerique Latine de Monaco.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri