Setari Cookie-uri

Sarbatoreste feminitatea alaturi de Halewood

Pentru luna in care sarbatorim feminitatea, Cramele Halewood recomanda doua vinuri albe.

Tamaioasa Romaneasca, soi nobil romanesc aromat, unic si inconfundabil, se incadreaza perfect in decorul de primavara. Prahova Valley Special Reserve Tamaioasa Romaneasca este un vin expresiv, dulce, de culoare galben auriu, cu arome complexe si note de miere si flori de salcam. Amplu si voluptuos, vinul pastreaza arome lungi dupa degustare. Se recomanda a fi servit cu deserturi pe baza de fructe.



Prahova Valley Special Reserve Chardonnay




Prahova Valley Special Reserve Chardonnay este un vin alb sec, cu un buchet delicat ce dezvaluie pe langa aromele tipice soiului note de vanilie provenite de la lemnul de stejar. De culoare galben pai cu reflexii verzui, acest vin imbina armonios aromele fine de vanilie si nuca de cocos, cu cele de fructe tropicale (mango, fructul pasiunii). Este un vin rotund, caracterizat printr-o aciditate echilibrata si un final lung. Prahova Valley Special Reserve Chardonnay este insotitorul perfect pentru preparate din carne alba cu sosuri complexe, dar poate acompania cu succes si preparatele din bucataria asiatica.

Ambele vinuri pot fi achizitionate in toata reteaua de retail, online accesand www.winery-outlet.com, dar si din magazinele Halewood - The Winery Outlet (Bucuresti, Ploiesti, DN1 Breza-Nistoresti, Sinaia, Azuga, Brasov, Sibiu, Targoviste, Urlati si Campulung).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.