Setari Cookie-uri

Lansam colectia Black & White by Silvia Serban

Primavara aceasta, NIVEA si Silvia Serban incununeaza eleganta negrului si delicatetea albului intr-o colectie unica.

Comunicat de Presa


Primavara aceasta, NIVEA si Silvia Serban incununeaza eleganta negrului si delicatetea albului intr-o colectie unica, inspirata de gama NIVEA Invisible for Black & White, ale carei produse iti asigura o aparitie impecabila, lipsita de urme de deodorant, indiferent de tinuta aleasa.

Formula unica Invisible for Black & White protejeaza hainele deschise la culoare impotriva petelor galbene, precum si pe cele inchise la culoare impotriva urmelor albe. Pentru ca stim ca tii la hainele tale, gama NIVEA Invisible for Black & White iti ofera ocazia sa fii in linie cu cele mai recente trenduri, optand pentru tinute black & white, fara a-ti face griji pentru petele de deodorant care deterioreaza in timp hainele si beneficiind, in acelasi timp, de 48 de ore de protectie.

Astfel, povestea de succes inceputa de NIVEA Invisible for Black & White anul trecut, continua: „Un proiect precum colectia NIVEA Black & White reprezinta o adevarata provocare.



Conceptul general care se refera la linii simple, geometrice, inspirat de valorile brandului NIVEA, m-a determinat sa aleg o linie clasica comuna pentru fiecare dintre cele zece tinute, urmand ca unicitatea sa fie data de elemente si texturi lucrate manual, imprimeuri clasice si accesorii. Mi-a facut mare placere „ingradirea" in ceea ce priveste paleta cromatica: negru si alb sunt predominante si in colectiile mele personale, aceasta combinatie de culori garantand o aparitie sofisticata si feminina, dar mai ales extrem de actuala”, a declarat designerul Silvia Serban.

Produsele din gama NIVEA Invisible for Black & White ofera protectie timp de 48 de ore si in acelasi timp previn aparitia petelor albe pe hainele negre si a petelor galbene pe hainele deschise la culoare, astfel incat Silvia Serban a putut opta pentru orice tip de material. „Voalul si matasea sunt cel mai des intalnite deoarece sintetizeaza cel mai bine feminitatea, dar sunt si cele mai greu de intretinut materiale! Acum, avem ocazia sa ne imbogatim garderoba cu rochii din voal, fara sa ne facem griji pentru petele inestetice!”, a adaugat Silvia Serban.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.