New Yorker in Brasov

New Yorker in Brasov
Kudika
14 Mai 2012

New Yorker va deschide un nou magazin in complexul comercial Nepi Carrefour din Brasov. Incepand cu data de 17 mai 2012 compania de moda pentru tineri din Germania isi va etala noile colectii si in Brasov, intr-un spatiu de peste 680 de metri patrati.

Comunicat de Presa

Noul magazin va oferi cumparatorilor colectii din marcile proprii New Yorker: Fishbone, Fishbone Sister, Smog, Amisu si Censored. Designul modern al magazinului confera o atmosfera placuta de shopping, iar fundalul sonor este asigurat de instalatia audio a magazinului.

In ziua deschiderii, marti 17 mai, New Yorker a pregatit un program special pentru cei ce vor vizita magazinul din Brasov. Cunoscutul DJ BVS va face atmosfera cu ultimele hituri, iar simpaticul MC El Negro va intretine cumparatorii cu un program deosebit si tombole atractive.

Sursa Foto: Shutterstock.com

Colectia de vara New Yorker 2012 este colorata si fierbinte, asemenea sezonului ce urmeaza.
Fishbone sister- soare, mare si senzatii estivale. Tricourile si topurile cu imprimeuri tropicale, in culori puternice, sunt combinate cu pantaloni si fuste in culori albe sau pasteluri deschise.
Amisu- pitoni, palmieri si papaya, imprimeuri animale si tropicale. Fetele vor putea sa descopere pasiunea exotica, prin combinarea diferitelor modele de imprimeuri intr-un stil indraznet, flori pe jeans skinny si fructe pe bluze, in culori neon sau pastel.
Fishbone- dungi colorate, printuri geometrice si street-art fac pereche cu jeans in culori neon precum verde, albastru, portocaliu sau turcoaz.
Smog- marinar si surfer. Tricouri si bermude in tonuri de nisip si coral, pantofi din rafie, imprimeuri hawaiene- stiluri potrivite pentru plaja, dar nu numai.
Censored- Colour me in- pasteluri fluide sau neon puternic, culoarea este principalul focus al colectiei de lenjerie intima New Yorker, oferita intr-o variata paleta de stiluri, de la cuminte la sexy si de la simplu la rafinat.

New Yorker este prezent in Romania din anul 2007. Primul magazin a fost deschis la Cluj-Napoca. Odata cu magazinul din Brasov, compania ajunge la un numar de 23 de magazine in Romania si peste 19.000 de metri patrati de spatiu de vanzare. Cele mai mari magazine sunt la Cluj, Bucuresti si Arad. Expansiunea New Yorker va continua cu noi inaugurari in cursul anului 2012.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri