Setari Cookie-uri

New Look Weekend de Sfintii Constantin si Elena

Vara si-a intrat in drepturi si inca o sarbatoare ne bate la usa. Cu ocazia Sfintilor Constantin si Elena, New Look a pregatit un weekend cu totul si cu totul special, destinat cumparaturilor.

Comunicat de Presa

Vara si-a intrat in drepturi si inca o sarbatoare ne bate la usa. Cu ocazia Sfintilor Constantin si Elena, New Look a pregatit un weekend cu totul si cu totul special, destinat cumparaturilor. Timp de trei zile, intre 19 Si 21 mai, sarbatorim NEW LOOK Weekend cu super reduceri de 30% la toate produsele la pret intreg care nu fac parte din alte promotii sau oferte.

„Sfintii Constantin si Elena reprezinta un prilej exceptional pentru a merge la cumparaturi, fie ca este vorba despre cadouri pentru cei dragi, cu ocazia zilei onomastice, fie ca este o sesiune relaxanta de shopping. New Look Weekend este maniera noastra de a le spune „La multi ani” clientilor nostri, printr-o reducere de 30% la toate produsele care nu fac obiectul altor promotii”, a declarat domnul Ignatios Ionas, Country Manager, New Look Romania.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.