Setari Cookie-uri

Tex. Tu iti alegi stilul!

Stilul vestimentar este un mod de a comunica fara a ne spune, de fapt, niciun cuvant. De fiecare data cand facem o alegere vestimentara, imbracam, de fapt, caracterul si personalitatea noastra si transmitem o anumita varsta, nivel de educatie sau stil de viata.

TeX Basic, TeX Casual, TeX Sport, TeX Lenjerie si TeX Nightware, liniile noii colectii TeX, sunt disponibile acum exclusiv in magazinele Carrefour si create de mai multi designeri:

  • TeX Basic – tinute de zi comode, ce includ: pantaloni, tricouri, camasi, jachete
  • TeX Casual – o categorie pentru persoanele mai putin formale, ce cauta confortul
  • TeX Sport – produse sport, cu o calitate ridicata a materialelor: tesaturi anti-perspirante si rezistente la uzura
  • TeX Lenjerie – produse din materiale de o calitate superioara, in culori vii si modele atractive
  • TeX Nightware (pijamale) – imbracaminte pentru noapte, din material placut si confortabil

Imbracamintea sub marca TeX beneficiaza de o calitate controlata permanent prin teste efectuate in laboratoare speciale proprii Carrefour, fiind conforma standardelor internaționale ISO, astfel incat hainele rezultate sa fie la inalțimea tuturor așteptarilor. In atenția specialiștilor Carrefour stau in mod special: calitatea materiilor prime, rezistenta cusaturilor, rezistenta culorilor, caracteristicile antiscamosare si impermeabilitatea materialelor, respectarea marimilor standard, precum si pastrarea dimensiunilor imbracamintei in procesul de intretinere. Atentia pentru detaliu diferentiaza marca TeX, iar exigenta specialistilor Carrefour determina siguranta si confortul tau.

Citește și:

Pe langa stil, TeX are in plus la baza un demers etic si responsabil!

Carrefour isi selecteaza furnizorii in functie de gradul lor de specializare si aderarea lor la regulile sale de etica. Carrefour impune furnizorilor printr-un caiet de sarcini strict, ca materiile prime sa nu contina coloranti pe baza de azot si metale grele peste cantitatile maximale permise, pentru a nu dauna mediului inconjurator. Totodata, interzice furnizorilor folosirea produselor de finisare, utilizate in mod curent in industria textila, care sunt cancerigene si nefaste organismelor vii.

TeX inseamna respectarea mediului

Respectarea mediului este una din conditiile obligatorii pe care grupul Carrefour le-a publicat in

Manualul de Ecologie al grupului si prin care sunt specificate produsele interzise sau cantitatile maximale de substante ce pot fi continute de produsele TeX. Oamenii de stiinta au demonstrat ca o serie de produse precum colorantii, metalele grele sau alte produse de finisare utilizate in mod curent in industria textila sunt cancerigene sau nefaste pentru organism sau mediul inconjurator. Respectarea Manualului de Ecologie este controlata in mod continuu de un laborator exterior din Belgia, cu care grupul Carrefour lucreaza atat la nivel calitativ, cat si la nivel ecologic. De asemenea, in gama TeX nu veti gasi produse din piele naturala, ci doar inlocuitori din piele ecologica.

Citește și:

In privinta ambalajelor, produsele TeX sunt, acolo unde este posibil, din carton reciclabil.

Vizionare placuta


Kudika
1 Iunie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.