De ce sa faci cadou o bratara?

De ce sa faci cadou o bratara?
Kudika
5 Iunie 2012

Pentru ca esti una dintre miile de persoane care lupta pentru protejarea mediului inconjurator si pentru o planeta mai curata si un viitor mai bun.

Comunicat de presa

Avon, prin campania globala Hello Green Tomorrow, se implica activ in lupta impotriva incalzirii globale si in salvarea padurilor tropicale. Taierea ilegala, poluarea si interventia umana au distrus padurea, iar rezultatele sunt devastatoare si ne afecteaza pe toti. Defrisarea padurilor si arderea lor reprezinta a doua sursa ce grabeste schimbarea climatului. Aceste paduri pot fi considerate “plamanii planetei” ele contribuind la eliminarea poluarii din atmosfera.

In 2011 Avon a semnat la nivel global Palm Oil Promise fiind prima mare companie din industria de cosmetice care se angajeaza sa returneze integral cantitatea de ulei de palmier utilizata, prin achizitionarea de certificate Green Palm.

Ai unda verde la cumparaturi! Vara aceasta se poarta verdele.

Bratara Hello Green Tomorrow este un produs de sustinere a campaniei Hello Green Tomorrow initiata de Avon la nivel Global in 2008. Profitul obtinut in urma vanzarii ei este directionat in proportie de 100% catre Fondul Global Avon Hello Green Tomorrow, destinat plantarii de copaci in zonele critice din America de Sud si Indonezia.

Bratara Hello Green Tomorrow este un accesoriu unisex confectionat din bumbac si decorat cu margele din ceramica. Are un ambalaj prietenos cu mediul.

Acest produs va fi disponibil din luna iulie, la pretul de 15 Lei si poate fi comandat exclusiv prin intermediul Reprezentantilor Avon.

Mai multe informatii despre campania globala Hello Green Tomorrow gasiti la adresa http://www.hellogreentomorrow.com/blog/.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri