Setari Cookie-uri

A venit vara la McDonald s

Odata cu venirea sezonului cald, McDonald s Romania readuce in atentia consumatorilor delicioasele produse Les Frappes, cu doua noi arome deosebite: fructe de padure si mango, intr-o combinatie racoritoare de ciocolata.

„Stim cat de importanta este hidratarea si racorirea organismului, in special in timpul verii. Totodata, stim cat este de placut sa te bucuri de o bautura surprinzatoare in compania prietenilor. De aceea, am incercat sa diversificam gama de arome pentru frappe-urile de la McDonald’s cu doua noi gusturi racoritoare, fructate, care sa dea un plus de energie consumatorilor. Speram ca acestea sa se bucure de acelasi succes ca frappe-ul de cappuccino, care ramane in continuare in oferta McDonald’s, fiind foarte apreciat de clientii nostri.”, a precizat Daniel Boaje, Director General McDonald’s Romania

Alaturi de gama Les Frappes, McDonald’s ofera si anul acesta inghetata la cornet, de data aceasta intr-o noua formula – un nou cornet, semnificativ mai mare decat cel din anii trecuti, la acelasi pret accesibil in valoare de 1 leu. Desertul de vara este disponibil in toate restaurantele McDonald’s in editie limitata, in perioada 16 aprilie - 7 iunie 2012.

Citește și:

Mai multe detalii si informatii nutritionale despre noile produse pot fi accesate pe site-ul www.mcdonalds.ro si pe pagina oficiala de Facebook www.facebook.com/McDonalds.ro.

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.