Setari Cookie-uri

AVON iti da like

AVON Cosmetics Romania lanseaza campania ,,AVON iti da like”, prin care urmareste sa dea like femeilor increzatoare, curajoase, independente si le incurajeaza sa fie ele; totul printr-o imagine de brand fresh si trendy si o nota umoristica.


Comunicat de presa

,,Intr-o lume in care brandurile incearca sa castige like-urile oamenilor, noi nu le cerem - noi le dam! AVON incurajeaza femeile sa fie increzatoare si da like tuturor celor care sunt ele, tuturor celor care se arata lumii cu sinceritate, gratie, stil si curaj”, a declarat Bogdan Berdacovici, PR & Advertising Manager AVON Romania.

AVON da like, admira si sustine femeile care au curaj sa fie ele insele, care spun ce au pe suflet, care rad cu pofta, care au curaj sa se imbrace cum vor ele, care starnesc laude si aprecieri, care au grija de ele si care se dedica celor pe care ii iubesc.
Campania “AVON iti da like” se desfasoara in perioada iulie – decembrie 2012 si va fi promovata in mediile offline si online.

Componenta principala a campaniei o reprezinta o serie de spoturi TV, care vor fi difuzate in perioade diferite. Reclamele prezinta povesti in care fiecare femeie se va regasi.

Citește și:

Primul spot ruleaza deja pe ecrane:

,,AVON iti da like” face parte si vine in completarea campaniei “De 15 ani, crestem impreuna” - lansata la inceputul anului 2012, cu ocazia implinirii a 15 ani de activitate pe piata romaneasca.

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.