Setari Cookie-uri

Weekend chic illy issimo!

Laura Cosoi a petrecut un weekend chic alaturi de illy issimo si cele mai creative bloggerite pasionate de moda si stil, Absolutely Fabulous.

comunicat de presa

Laura Cosoi, Alina Tanasa si Diana Enciu (Absolutely Fabulous) au savurat impreuna placerea intensa si plina de stil a celei mai bune cafele espresso, illy issimo, intr-un weekend la mare.

Fetele s-au distrat realizand o sedinta foto chic cu tinute de plaja special create de designerul Rhea Costa pentru illy issimo. Colectia „Weekend Chic” Rhea Costa pentru illy issimo include tinute de plaja gandite pentru stilul si farmecul fetelor pasionate de moda, stil si momente autentice. Fotografiile realizate de talentatul fotograf iscream se regasesc pe pagina de facebook illy issimo si pe pagina de facebook Rhea Costa. In plus, intregul weekend a fost urmarit si fotografiat de catre un fotograf obisnuit sa surprinda in fiecare zi tinute inedite thecolorstalker.

„Ziua buna incepe cu o cafea buna, illy issimo, iar un weekend perfect incepe cu prietene care impartasesc pasiuni comune. Ne-am intalnit pentru un weekend ca intre fete... in care am vorbit despre trend-uri, brand-uri, haine, accesorii, pantofi, parfumuri, despre bloguri si site-uri de fashion, despre shopping, iar mai apoi despre relatii, despre calatorii si despre noi. Ne-am simtit tare bine impreuna, am ras cu lacrimi si am dansat aproape toata noaptea.”, spune Laura Cosoi.

Citește și:

„Ce se intampla cand femeile au in comun pasiuni ascunse... distractia, moda, cafeaua illy issimo, soarele, luna, marea, pantofii... atunci petrec un weekend fabulos, mai bine spus, fabulissimo.”, declara fetele Absolutely Fabulous Alina si Diana.

Featured foto by nd3000 via Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.