Setari Cookie-uri

Creeaza un design original pentru NESCAFE Dolce Gusto Melody 3 si poti pleca la Milano!

Reprezinta Romania la EURO Design Contest si creatia ta poate ajunge in toata Europa!

Comunicat de presa:

Vrei ca aparatul personalizat de tine sa fie disponibil in magazinele din Europa? NESCAFÉ® Dolce Gusto® provoaca persoanele inventine, tinerii designeri si artisti sa creeze un design neconventional pentru noul model de aparat NESCAFÉ® Dolce Gusto® Melody 3 in competitia europeana EURO Design Contest! Castigatorul competitiei din Romania va merge la finala de la Milano, iar doua dintre creatiile europene castigatoare vor fi reproduse in editia limitata Melody® si vor fi disponibile in magazine in vara 2013!
Doncafe

Concursul se desfasoara in perioada 10 septembrie-10 noiembrie pe pagina de Facebook a NESCAFÉ® Dolce Gusto® Romania: https://www.facebook.com/NescafeDolceGusto.ro/app_404250956302089?ref=ts si este deschis tuturor celor interesati de design: studenti, absolventi sau simpli pasionati care au o idee creativa si vor sa o impartaseasca si celorlalti.

Citește și:

Cele mai indraznete si neconventionale design-uri pot deveni o adevarata sursa de inspiratie pentru designerii din toata Europa.

Pentru a intra in concurs, participantii vor accesa aplicatia EURO Design Contest si inscrie design-ul creat de ei pentru cel mai nou model NESCAFÉ® Dolce Gusto® Melody 3, avand doua posibilitati de executie: utilizarea instrumentelor din aplicatie sau folosind programe de editare specializate, offline.

Lucrarile vor fi inscrise si votate online pe pagina de Facebook NESCAFÉ® Dolce Gusto®, intre 10 septembrie – 14 octombrie, iar cele mai votate 10 creatii vor fi evaluate de un juriu de profesionisti pentru a fi ales finalistul din Romania. In cea de-a doua etapa a competitiei, intre 22 octombrie si 10 noiembrie, publicul va putea vota creatiile finalistele din fiecare tara. Unul dintre design-urile castigatoare ce vor fi reproduse in editie limitata poate fi chiar din Romania!

Citește și:

Mai multe detalii privind conditiile de participare si votare sunt disponibile pe pagina dedicata de concurs: https://www.facebook.com/NescafeDolceGusto.ro/app_404250956302089?ref=ts
Competitia EURO Design Contest se desfasoara simultan in 19 tari: Marea Britanie, Italia, Cehia, Slovacia, Belgia, Germania, Portugalia, Olanda, Spania, Elvetia, Malta, Franta, Danemarca, Suedia, Finlanda, Norvegia, Austria, Grecia si Romania.

Intra in competitie pentru a crea un design unicat sau voteaza-ti creatiile preferate!

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.