Setari Cookie-uri

Bucuresti Mall devine Mallipsitor

Bucuresti Mall organizeaza in perioada 20-23 septembrie Targul de Placeri Urbane.

Bucuresti Mall organizeaza in perioada 20-23 septembrie Targul de Placeri Urbane. Vizitatorii vor putea descoperi albume de fotografie, carti si muzica, dulciuri, cafea, ceai, dar si antichitati.

Totodata, vor avea loc expozitii de fotografie, de carti postale prezentate de Asociatia Filatelistilor si de design vestimentar de epoca oferit de Casa de moda Venus. Pe doua etaje ale mall-ului, dar si la parter, vizitatorii vor putea gasi cartile preferate de la editurile Curtea Veche, Magic Print, Noi Media Print sau Paideia si albumele artistilor muzicali de la Niche Records.

Cu parfumul de epoca care il defineste si l-a consacrat in istorie, Bucurestiul de alta data va prinde viata pe culoarele mall-ului prin prezenta unui flasnetar si a unor personaje interbelice inedite, precum si evocari de oameni si locuri.

Evenimentul le propune bucurestenilor o intoarcere in timp, la povestile de demult a caror atmosfera va fi recreata autentic prin expunerea unor piese de mobilier de colectie si vestimentatie vintage, lansari de carte, epigrame si anecdote din trecut, istorioare cu oameni celebri sau mai putin celebri.

Citește și:

Intrarea va fi libera, iar programul complet va putea fi accesat pe www.bucurestimall.com.ro si pe pagina de Facebook Bucuresti Mall.

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.