Setari Cookie-uri

Ceasul - accesoriul util si pretios purtat cu orice tinuta

Oxette este un brand international care detine o pozitie de top pe piata bijuteriilor, definit prin conceptul de fashion jewelry.

Fie ca e vorba de o tinuta chic, office sau casual, ceasul isi face loc in topul accesoriilor purtate zilnic de femei si de barbati. Oxette ofera modele care se muleaza pe gusturile tuturor, utilizand concepte originale si tehnologie performanta. Aceste accesorii sunt deosebite datorita materialelor unice si pretioase folosite in combinatii si aliaje surprinzatoare.

Unite in motive geometrice unice, materiale precum metale fara nichel se impletesc cu bucati fine de piele in crearea unor modele deosebite de cadrane si curele. Acoperite cu rodiu sau aur de 18 karate, ceasurile Oxette devin adevarate obiecte de arta prin maiestria texturilor regasite in mecanism si design.

Interiorul cadranelor se distinge prin stralucirea adusa de cristalele naturale ce tin locul cifrelor. Pe langa utilitatea initiala de a preciza timpul cu exactitate, produsele Oxette se transforma in veritabile giuvaiere.

Citește și:

Mai multe informatii se gasesc la www.oxette.gr si pe pagina de Facebook.

Featured foto by Maridav via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.