Setari Cookie-uri

Gentile din lemn Rocio si bratarile din piele de pisica de mare, piton si sarpe de apa, in Romania, prin Wardrobe B

Wardrobe B propune branduri originale mai putin cunoscute in Romania, dar indeajuns de interesante prin unicitatea lor.

Comunicat de presa:

Cel mai nou portal de shopping on-line, www.wardrobe-be.ro, s-a lansat, oficial, cu o petrecere exclusivista, organizata de ADPM PR in lounge-ul Square 15 din Bucuresti. Peste 150 de persoane au facut cunostinta cu cele opt branduri speciale, propuse in acest moment de Wardrobe-B, sapte dintre acestea fiind prezentate in premiera pentru piata romaneasca.

Printre invitatii la eveniment s-au numarat Valentina Pelinel, Laura Cosoi, Maria Radu, Carmen Negoita, Mirela Stelea, Ellie White, DJ Wanda, Mihaela Drafta, Amna, Cristina Soloc (TVR), Irina Mohora (TVR), Roxana Iliescu, Iuliana Luciu, Andreea Marcuta (Lkit), Ailin Ibrain (Strike a Pose), Xonia, Adeline Catinas, Nadina Campean (Antena 3), Crina Abrudan, Ana Maria Stancu (Antena 1), stilistul Amir Dobos si criticul de moda Alin Galatescu.

Citește și:

Wardrobe B propune branduri originale precum Rocio, A Cuckoo Moment, Imperial sau Only E.T. Will Judge Me, titluri mai putin cunoscute in Romania, dar indeajuns de interesante si frumoase prin unicitatea lor.

Rocio clutch
foto: Rocio Clementine White Gold clutch, pret 1550 lei

Rocio este un brand de genti hand-made, din lemn de acai, disponibil in culori vii, incantatoare. Gentile sunt hand-made, iar fiecare item trece prin 19 procese de prelucrare pana a se ajunge la produsul finit.

Rocio este brandul care a cucerit-o de curand pe Madonna dar si pe Daphne Guiness, care a purtat cateva clutch-uri la London Fashion Week.

Despre Rocio se mai poate spune ca este un brand premiat in urma cu cateva sezoane la Paris Fashion Week, iar cateva piese, mai sofisticate, au devenit deja exponate in cadrul Muzeului de Genti din Amsterdam.

valentina pelinel Valentina Pelinel este prima vedeta din Romania care a achizitionat un clutch Rocio cu textura aurie.

Only ET Will Judge Me este un brand ce creaza bentite de par cu totul deosebite, de care s-a indragostit Dita von Teese si care au devenit un accesoriu indispensabil si pentru actrita Audrey Tatou.

Bratarile A-Cuckoo- Moment sunt realizate din materialele deosebite, unele din piele de pisica de mare, o premiera in lumea diversificata a accesoriilor.

Acestea sunt doar cateva povesti din spatele celor opt branduri speciale pe care le veti descoperi accesand www.wardrobe-b.ro.

Citește și:

Initiativa lansarii acestui portal de shopping on-line apartine surorilor Andra si Raluca Barchi, care au studiat indelung piata de moda romanesca pentru a reusi sa surprinda consumatorul cu ceva original.

“Piata de shopping on-line se afla in continua dezvoltare, iar un astfel de portal, precum Wardrobe-B, are o directie bine gandita in momentul in care ne-am apucat de treaba.

Sub sintagma < No Logo, Just Quality> , propunem femeilor alternative cool la moda ultracomerciala, branduri noi, aflate in plin proces de afirmare, inedite si originale”, declara Raluca Barchi, Co-Owner Wardrobe-B.

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.