Setari Cookie-uri

Produse cu traditie pe baza de apa termala: Uriage

Vrei tot ce este mai bun si mai sigur pentru piele, pe baza de apa termala? Foloseste un brand de incredere: URIAGE

Comunicat de presa

De 20 de ani Laboratoires Dermatologique Uriage(Franta) au creat game de ingrijire ce acopera nevoile esentiale ale pielii pentru orice varsta.

Gamele contin produse hipoalergenice, non-comedogenice, fara parabeni, cu formule galenice inovative, avand ingrediente active de origine naturala sau obtinute prin cele mai avansate procese biotehnologice.Fiecare produs respecta cu strictete standardele industriei farmaceutice pentru a garanta eficacitatea dermatologica si un nivel maxim de toleranta.

Apa termala Uriage este ingredientul principal al intregii game de produse, 100% naturala, bacteriologic pura, isotonica, are PH neutru si are cel mai mare continut de saruri minerale si oligo-elemente. Totodata, apa termala Uriage este hidratanta, calmanta, cicatrizanta si antioxidant.Poate fi folosita si in pediatrie in dermatitele pleoapelor si in iritatiile periorale, in eritemul fesier, rinite alergice, dar si pentru igiena ochilor bebelusilor.

Citește și:

Apa termala Uriage sta la baza primei game termale pentru igiena si ingrijirea bebelusilor si copiilor : 1ers SOINS. Produsele URIAGE 1ers SOINS pentru copii sunt hipoalergenice, non-comedogene, nu contin coloranti, alcool, sapun sau parabeni si imbina cu maxima siguranta, eficacitate si toleranta ingrediente de origine naturala.

Mai multe detalii despre produse si oferte speciale gasiti pe Facebook.

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.