Comunicat de presa

Directia 5 lanseaza single-ul si videoclipul Balerina

Marian Ionescu si Marius Keseri de la Directia 5 au fost luni invitatii Lianei Stanciu si ai lui Raul Brebu in studioul Magic FM, in cadrul Magic Start, matinalul cu cea mai multa muzica. Cei doi artisti au lansat noul single al trupei, "Ce mai faci", piesa care va aparea pe noul album Directia 5, si vor filma videoclipul in aceasta saptamana la Mamaia, pe un vas de croaziera.

Marian si Marius au participat la rubrica "Batalia hiturilor", in cadrul careia ascultatorii Magic FM au ales intre "Dacă ai sti", ales de Liana Stanciu, si "Am nevoie de tine", cantec sustinut de Raul Brebu.

"Cantecul Ce mai faci spune povestea unei fete si a unui baiat care au fost impreuna o buna bucata de vreme, s-au despartit si se reintalnesc cu nostalgie si cu aceeasi dragoste pe care si-o poarta unul celuilalt. Cred ca este o poveste prin care a trecut toata lumea. Cantecul este inclus pe albumul Electric Love Story, pe care il lansam impreuna cu Magic FM pe 30 octombrie", a declarat Marian Ionescu.

Invitatii le-au povestit ascultatorilor Magic FM ca zilele acestea vor filma la Mamaia, pe un vas de croaziera, videoclipul piesei, care va fi gata la sfarsitul saptamanii viitoare.

La piesa "Ce mai faci" beneficiaza de colaborarea Alexandrei Craescu, solista a Teatrului de Opereta "Ion Dacian".

Directia 5 lanseaza Ramane din noi... dragostea

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: