Setari Cookie-uri

Directia 5 filmeaza videoclipul noului single la Mamaia, pe un vas de croaziera

Informatii despre urmatorul videoclip Directia 5

Comunicat de presa

Marian Ionescu si Marius Keseri de la Directia 5 au fost luni invitatii Lianei Stanciu si ai lui Raul Brebu in studioul Magic FM, in cadrul Magic Start, matinalul cu cea mai multa muzica. Cei doi artisti au lansat noul single al trupei, "Ce mai faci", piesa care va aparea pe noul album Directia 5, si vor filma videoclipul in aceasta saptamana la Mamaia, pe un vas de croaziera.

Marian si Marius au participat la rubrica "Batalia hiturilor", in cadrul careia ascultatorii Magic FM au ales intre "Dacă ai sti", ales de Liana Stanciu, si "Am nevoie de tine", cantec sustinut de Raul Brebu.

"Cantecul Ce mai faci spune povestea unei fete si a unui baiat care au fost impreuna o buna bucata de vreme, s-au despartit si se reintalnesc cu nostalgie si cu aceeasi dragoste pe care si-o poarta unul celuilalt. Cred ca este o poveste prin care a trecut toata lumea. Cantecul este inclus pe albumul Electric Love Story, pe care il lansam impreuna cu Magic FM pe 30 octombrie", a declarat Marian Ionescu.

Citește și:

Invitatii le-au povestit ascultatorilor Magic FM ca zilele acestea vor filma la Mamaia, pe un vas de croaziera, videoclipul piesei, care va fi gata la sfarsitul saptamanii viitoare.

La piesa "Ce mai faci" beneficiaza de colaborarea Alexandrei Craescu, solista a Teatrului de Opereta "Ion Dacian".

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.