Suprize, premiere si multa dragoste la Targul Ghidul Miresei

Suprize, premiere si multa dragoste la Targul Ghidul Miresei

Revista si portalul Ghidul Miresei organizeaza in Centrul Expozitional Romexpo, editia de toamna a Targului Ghidul Miresei (28 - 30 septembrie 2012).

Comunicat de presa

In perioada 28 - 30 septembrie 2012, revista si portalul Ghidul Miresei organizeaza in Centrul Expozitional Romexpo, editia de toamna a Targului Ghidul Miresei. Editie de toamna ce va prezenta un concept, care in alte tari provoaca isterie in randul mireselor - rochii de mireasa cu pana la 80% reducere, multe concursuri si surprize pentru vizitatori dar si o serie de premiere in Romania.

Pe toata perioada targului, Roxana Iliescu va avea invitati celebri si impreuna vor face demonstratii inedite de gatit. Adina Buzatu va gati din dragoste pentru Sara, Dana Savuica pentru sotul ei, Razvan, Cosmina Englizian pentru sotul si copiii sai, Adriana Bahmuteanu pentru baietii sai, Rania va gati din dragoste pentru Denisa Nechifor si multe alte surprize.

Vineri, 28 septembrie, Thea Haimovitz de la Laboratoarele Thea, va sustine pentru vizitatori demonstratii de “Cum sa te faci frumoasa cu ce gasesti prin bucatarie!” folosind ingrediente din retetele oferite de public.

Organizatorii invita si incurajeaza vizitatorii sa se alature si sa participe la demonstatiile de gatit, in timp ce Cosmina Englizian, TVPaprika si Parmafood ii vor premia.

Pe toata perioada targului, vizitatoarele vor beneficia de demonstratii si probe de machiaj cu produse Peggy Sage, oferite gratuit de Melkior.

Demonstratiile vor avea loc in fiecare zi din perioada 28 – 30 septembrie 2012, intre orele 12:00 si 13:00.

Editia de toamna a Targului Ghidul Miresei aduce in premiera si un element de noutate pentru divertismentul de nunta, respectiv, actrite profesioniste care joaca rolul unor tiganci ce ghicesc in palma mirilor si invitatilor spre amuzamentul acestora. Aceste demonstratii si momente artistice vor fi oferite de Colier, pe parcursul celor 3 zile de targ.

Dintre premiile oferite la tombola Ghidul Miresei mentionam: cursuri de dans pentru miri oferite de Scoala de dans Pompitas, sedinte foto oferite de Brindusa Iacob Photography, Rainbow Studio si Nunti de Vis, accesorii de la Despotiko, un buchet de Mireasa Evoque, o cina romantica pentru un cuplu oferita de Complex Turistic Miorita si dresuri pentru mirese de la Bride My Legs.

Locatie - Pavilionul C6, Centrul Expozitional Romexpo.

Program 28-30 Septembrie 2012:
Vineri, 28 Septembrie: 12:00 - 20:00
Sambata, 29 Septembrie: 10:00 - 20:00
Duminica, 30 Septembrie: 10:00 - 18:00

Detalii despre harta si transport, pe site-ul Ghidulmiresei.ro.

Mai multe informatii pe: www.TargulGhidulMiresei.ro si www.facebook.com/ghidul.miresei.

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri