Comunicat de presa

Oftacare, cel mai nou cabinet privat de oftalmologie din Bucuresti si-a deschis portile pe 26 septembrie si isi propune sa ofere pacientilor sai servicii de oftalmologie la cel mai inalt grad de calitate, intr-un mediu primitor, folosind aparatura de ultima generatie. In cadrul Oftacare pacientii beneficiaza nu numai de consultatii oftalmologice, dar primesc si cel mai avizat sfat din partea medicului specialist Yolla Chouk.

Cutia cu poze

„Ne primim pacientii in cadrul cabinetului si le oferim, pe langa consultul oftalmologic de specialitate, si informatii despre mentinerea sanatatii ochilor. Ne asistam clientii pe toata perioada tratamentului si le oferim informatii in permanenta despre cum sa foloseasca corect ochelari sau lentile de contact, ce trebuie sa stie despre cele mai frecvente afectiuni ale ochilor, cum sa previna anumite afectiuni. Suntem aproape de ei si ii ghidam in permanenta pentru a-si pastra sanatatea” a mentionat Yolla Chouck reprezentantul medical al cabinetului.

Serviciile pe care Oftacare le ofera clientilor sai sunt: prescriere de ochelari si lentile de contact, masurarea tensiunii oculare, gonioscopie, examen fund de ochi, retinoscopie/schiascopie, camp vizual computerizat, interventii chirurgicale, consultanta pentru sanatatea ochilor. Cabinetul de oftalmologie Oftacare vine in ajutorul pensionarilor, al studentilor si al parintilor cu copii pana in 10 ani, oferindu-le serviciile la preturi speciale.

De ce este important consultul oftalmologic?

Depistate devreme, multe boli oculare, si nu numai, pot fi vindecate sau tratate. Desi sunt invizibile pentru dumneavoastra, ele pot fi detectate la un examen oftalmologic de rutina. Diagnosticul si tratamentul precoce pot preveni astfel pierderea vederii. Medicul specialist Oftacare va recomanda sa va faceti un examen ocular complet odata la 1-2 ani, in functie de varsta, conditia fizica si factorii de risc personali. Daca purtati deja ochelari sau lentile de contact, se impune un examen anual.

Top 6 greseli de igiena intima in timpul verii
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: