Peste 70.000 de oameni intr-un singur clip

Peste 70.000 de oameni intr-un singur clip
Kudika
1 Octombrie 2012

Pentru toti cei care au trait live acele momente, precum si pentru cei care le-au ratat, noul videoclip Radio Killer - Is it love out there - surprinde atmosfera incendiara a festivalului Liberty Parade, la care au participat nici mai mult, nici mai putin de 70.000 de petrecareti.

Comunicat de presa

Am vrut sa realizam clipul piesei din imaginile de la Liberty Parade, pentru ca sunt cele mai simple si, in acelasi timp, complexe trairi. Publicul a fost extraordinar, a declarat Lee Heart.

A fost uimitor sa vezi peste 70.000 de oameni cu mainile in aer, fredonand si dansand. A fost cea mai mare implinire pentru mine, ca DJ, a spus Paul Damixie.

Is it love out there este o piesa creata in studiourile HaHaHa Production, iar regia clipului ii apartine lui Iulian Moga, filmarile desfasurandu-se pe toata durata evenimentului.

Radio Killer este una dintre cele mai apreciate trupe romanesti la ora actuala in tara si in strainatate, devenind primul proiect de DJ din Romania care a reusit sa intre in playlist-ul BBC Radio One cu single-ul Lonely Heart.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri