Setari Cookie-uri

Corona Extra poarta haine noi

Descopera noua Corona.

Comunicat de presa:

Bucuresti, 02 octombrie 2012:
Din luna septembrie, six pack-ul Corona Extra este prezent pe piata cu un look modern, al carui design ne tenteaza sa ii descoperim continutul.

Corona Extra este o bere blonda, dublu pasteurizata, cu un continut redus de hamei, acest lucru permitand ambalarea intr-o sticla complet transparenta, fara ca lumina sa altereze calitatea berii. Sticla transparenta, caracterizata de un design original si atractiv este una dintre cele mai usor de recunoscut sticle de bere din lume, transformandu-se de-a lungul timpului intr-un element iconic al brand-ului.

sursa foto: shutterstock.com

Corona Extra este produsa intr-un singur loc in intreaga lume - Cerveceria Modelo din Mexic, lider in productia de bere pe aceasta piata. Deoarece exista o singura capacitate de productie, aceasta bere ofera acelasi gust si aceeasi calitate consumatorilor din intreaga lume. Distribuita in 160 de tari, Corona Extra se afla pe locul patru in topul celor mai vandute marci de bere din lume. La inceputul anilor ‘90, Europa a facut cunostinta cu aceasta bere care ofera echilibrul perfect intre berile europene si cele light. In Romania, Corona Extra este importata si distribuita de B.D.G. Import incepand cu anul 1994.

Citește și:

Inca de la inceput Corona Extra a creat o legatura puternica intre oameni aducandu-i impreuna, transformand strainii in prieteni si consolidand vechile prietenii. Deoarece Corona Extra este mai mult decat o bere - Corona Extra promoveaza filosofia momentului prezent, trait cu intensitate maxima.

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.