Stefanel sarbatoreste un an de la lansarea primului concept store din Romania

Stefanel sarbatoreste un an de la lansarea primului concept store din Romania
Kudika
5 Octombrie 2012

Stefanel este un brand cosmopolit si apreciat peste tot in lume.

Comunicat de presa:

Bucuresti – 3 Octombrie, 2012: Cocktail-ul organizat pentru aniversarea primului an de existenta a concept store-ului Stefanel din Piata Romana Nr.3 are loc in aceasta seara. Deschiderea acestui magazin, in urma cu un an, a venit ca o confirmare a legaturilor puternice pe care brand-ul Stefanel le are cu piata din Romania, considerata una dintre cele mai importante la nivel mondial. Compania este prezenta in Romania inca din 1991, detinand 10 magazine monobrand.

StefanelSunt bucuros sa ma aflu in Bucuresti cu ocazia primei aniversari a Vilei Stefanel. Cand am deschis primul magazin in Romania, in urma cu mai bine de 20 de ani, am stiut ca legatura noastra cu aceasta tara va fi una puternica datorita faptului ca romanii iubesc calitatea si moda iar Stefanel este sinonim pentru ambele.

Din acest motiv, prezenta noastra in Romania a fost din ce in ce mai accentuata si speram sa crestem in continuare, alaturi de clientii nostri, in viitorul apropiat.”, a declarat Carlo Stefanel, Chairman of the Administration Board for Romania.

Magazinul monobrand este structurat pe doua etaje, cu o zona de expunere de 357 m2, destinata atat femeilor, cat si colectiilor de accesorii.

Concept store-ul, proiectat de catre Sybarite, un studio londonez de arhitectura specializat in crearea spatiilor dedicate modei, este in concordanta totala cu filozofia brand-ului, imbinand cu succes traditia, eleganta si senzualitatea – elemente ce se regasesc in fiecare colectie Stefanel si in special in cea de tricotaje, care a fost DNA-ul companiei timp de 50 de ani.

Stefanel este un jucator global in industria textila de imbracaminte, fiind un brand cosmopolit si apreciat peste tot in lume. Succesul se datoreaza tricotajelor considerate ADN-ul companiei si flexibilitatii colectiilor usor de asortat, pentru a obtine rezultate care sa reflecte personalitatea femeilor carora le place sa poarte haine chic si confortabile.

Stefanel are o identitate puternica si bine definita, de aceea a reusit sa reziste pe piata de-a lungul anilor. Mereu la moda, Stefanel si-a mentinut identitatea puternica, oferind produse de inalta calitate si stil.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri