Setari Cookie-uri

Electrocasnicele mici "Go Colour !" de la Electrolux: zambet si culoare in bucatarie

Noua gama de electrocasnice iti permite sa te joci cu nuantele.

Comunicat de presa:

Cum ar fi sa traiesti inconjurat doar de alb, negru si gri? Monoton si trist, am spune. Pata de culoare este cea care da viata unei incaperi anoste, emanand fericire si energie. Cu noua gama de electrocasnice mici "Go Colour!", Electrolux iti permite sa te joci cu nuantele vii de rosu sau turcoaz, chiar si in bucatarie, unde predomina albul si inoxul.

O culoare pentru fiecare personalitate

Culorile au un impact semnificativ asupra calitatii vietii; acestea ne dau energie, ne influenteaza starea de spirit si ne definesc personalitatea. Prin editia limitata de electrocasnice mici „Go Colour!”, iti poti exprima intr-un mod original stilul. Cafetiera, toaster-ul, fierbatorul de apa, blender-ul si mixerul vertical de la Electrolux vin in nuante jucause de rosu combinat cu alb si turcoaz. Culorile alese sunt inspirate din diversitatea fructelor si a legumelor – fructe de padure, mere sau struguri. Astfel, chiar si in timpul iernii, atunci cand prepari micul dejun, sosuri sau bauturi energizante, te vei simti mult mai aproape de vara si de natura.

Citește și:

Electrolux

Culorile emana energie

Uita de zilele mohorate si anoste de toamna! In bucatarie, gama de electrocasnice „Go Colour!” de la Electrolux este cea care emana fericire si energie.

Astfel, cu noul blender sau toaster, pregatirea unui sos sau prajirea unei felii de paine este o „joaca” care te binedispune. „Culorile pot sa schimbe intreaga casa si ne pot aduce zambetul pe buze”, spune Pia Ringholm, Material, Graphics Lead Designer Electrolux.

Electrocasnicele mici si colorate – un cadou perfect

Atunci cand esti invitat la o cina, preferi sa oferi gazdei flori. De ce nu ai alege un mixer vertical alb cu rosu, in locul unui buchet banal si costisitor? Mici si colorate, electrocasnicele „Go Colour!” sunt obiecte valoroase si folositoare pe care le poti oferi in dar. Fie ca mergi la o aniversare sau doresti sa faci un cadou cu ocazia sarbatorilor de iarna, un blender turcoaz sau un fierbator de apa rosu cu alb vor fi acele pete de culoare care vor inveseli locuinta celor dragi.

Citește și:

Cafetiera, toaster-ul si fierbatorul de apa alb-rosu pot fi gasite in magazinele de specialitate, la pretul recomandat de 149, 129 si respectiv 129 de lei.

Mixerul vertical Ergomix alb-rosu poate fi gasit in magazinele de specialitate, la pretul recomandat de 249 lei.

Blenderul Easy Compact alb-turcoaz sau alb-antracite poate fi gasit in magazinele de specialitate, la pretul recomandat de 319, respectiv 399 lei.

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.