Setari Cookie-uri

Colour aduce moda urbana prin colectia Jordi Labanda!

Un carnet poate deveni accesoriul perfect din tinuta ta.

Comunicat de presa:

Magazinul Colour lanseaza toamna aceasta o noua colectie semnata Jordi Labanda: Street Style. In stilul sau caracterictic, designerul Jordi Labanda promoveaza femeia moderna, care are incredere in fortele proprii si pe care o poti surprinde pe strazile marilor capitale ale fashionului, din Milano, Paris, Londra pana in New York si Tokyo.

Daca moda urbanaeste o forma de arta prin care iti exprimi personalitatea, cine spune ca un carnet nu poate sa vorbeasca despre tine?Asadar, cu noua colectie glam de la Jordi Labanda, vei vedea cum chiar si un carnet devine accesoriul perfect al tinutei tale chic.

Colectia Jordi Labanda cuprinde o gama variata de carnete, genti, penare si portfarduri de diverse marimicare te vor insoti oriunde: la cursuri, la birou sau la iesirile cu prietenele. Fiecare dintre ele va reprezenta perfect stilul tau dinamic si plin de viata!

Citește și:

Colur

Jordi Labanda este un ilustrator renumit din Barcelona care colaboreaza cu mari publicatii de moda si stil precum Vogue, Elle si Marie Claire.Colectia sa, dar si multe alte lucruri frumoase, le poti gasi in magazinul Colour – Beautiful Things din Calea Victoriei 83-85.

Informatii despre carnete: A4 = 45 ron, A5 = 35 ron, A6 = 25 ron.

www.colour.ro , www.facebook.com/ColourBeautifulThings, twitter.com/MagazinulColour

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.