Setari Cookie-uri

Un plus de personalitate cu textile delicate

Ofera o noua infatisare camerei tale.

Comunicat de presa

Anul acesta, magazinul Ikea celebreaza textilele pentru ca ne fac viata confortabila, comoda, creativa, personala si usoara. De ce? Pentru ca sunt accesibile, atragatoare si usor de schimbat. Cu ajutorul unor perne sau cuverturi poti da o noua viata canapelei preferate. Vrei sa zugravesti o camera? Mai bine schimbi perdelele. Este la fel de simplu ca si cum ai schimba asternuturile.

Personalizeaza
Vopseste fata de masa. imbraca masa sau comoda in metraj. Decoreaza scaunele cu snururi sau cu panglici din metraje.

Ikea magazin

ASORTEAZA
De la culori vii si dungi fine, pana la asternuturi moi, trandafiri care par reali sau chiar barcute, la magazinul IKEA vei gasi modelul si produsul potrivit pentru orice gust. Te-ai saturat de canapeaua sau de fotoliul tau? Nu le arunca. Economiseste banii si da-le o noua viata cu ajutorul unei perne sau a unei cuverturi noi.

Citește și:

Foloseste textile pentru a umbri sau pentru a lumina si incalzi o incapere. Astfel vei reduce costul energiei folosite pentru aerul conditionat sau pentru incalzire.

ikea

Care este firul povestii?

Orice produs este conceput pentru a raspunde unei nevoi, a rezolva o problema sau a implini un vis, la un pret accesibil. Apoi, designerii si departamentul de productie colaboreaza pentru a indeplini toate criteriile, fara a face rabat de la calitate, materiale, functionalitate, dimensiuni, ambalare, asamblare usoara si sustenabilitate.

Designerii IKEA au propriul stil de creare a imprimeurilor textile. Unii dintre ei lucreaza direct pe computer, altii folosesc schite, acuarele sau chiar decupaje din hartie. Se inspira din istorie, din amintiri, filme sau momente din viata! Inspiratii si stiluri de lucru atat de diferite conduc catre o gama larga de textile, pe gustul fiecarui client. Culorile alese usureaza combinarea si potrivirea materialelor textile pentru ca totul sa se asorteze.

Citește și:

Ikea

Acelasi lucru se intampla si in magazin, de aceea vei vedea adesea aceleasi culori sau tonuri in toata gama de produse.

Te invitam asadar sa descoperi cea mai noua colectie de textile disponibila in magazinul Ikea. Pune-ti creativitatea la lucru si reinventeaza-ti locuinta cu produsele potrivite. Bineinteles, nu uita si de alte accesorii: perne, lampi, asternuturi sau flori multicolore. Personalizeaza-ti in stilul propriu camera de zi. In magazinul Ikea te asteapta o gama variata de produse, potrivite pentru orice stil.

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.