Setari Cookie-uri

Iris Titan Shopping Center va invita la IRISMODA

Moment special: prezentarea noilor colectii de sezon.

Sambata si duminica, 20 si 21 octombrie, de la ora 17:00, culoarea si rafinamentul va asteapta la Iris Titan Shopping Center. Centrul comercial invita clientii sai la doua zile dedicate prezentarii noilor colectii de moda toamna-iarna 2012, in cadrul unui spectacol inedit – IRISMODA.

In ambele zile, incepand cu ora 17:00, la Iris Titan sunt organizate activitati dedicate frumusetii si modei. Doamnele si domnisoarele se pot rasfata in cadrul unor sesiuni gratuite de machiaj si coafura cu cele mai noi tendinte ale sezonului.

Cei mici nu au fost uitati! Pentru ei, Iris Titan Shopping Center a pregatit sambata si duminica intre orele 14:00 si 20:00 atelierele de moda “Prichindeii Croitori”, unde toti copii pot crea tinute si accesorii colorate, dupa bunul lor plac.

Atat sambata, cat si duminica, de la ora 18:30, centrul comercial va organiza un spectacol de moda exceptional - IRISMODA. Unul dintre momentele principalele ale serii va fi o prezentare de moda marca FashionTV. Colectiile sunt semnate de Laura Olteanu, Andreea Dogaru si FashionTv. Pe scena, alaturi de manechine vor fi si invitati speciali, printre care Adelina Pestritu, mireasa din colectia semnata Andreea Dogaru.

Citește și:

Un alt moment special dedicat clientilor Iris Titan este prezentarea noilor colectii de sezon disponibile in magazinele centrului comercial, cum ar fi: C&A, Deichmann, New Yorker, Palla Boutique, Sprider Stores, Takko Fashion si Zahir Art&Design.

Iris Titan Shopping Center va asteapta sa va bucurati de tot ce inseamna frumusete la IRISMODA in weekendul 20 – 21 octombrie!

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.