Setari Cookie-uri

Inspiratie din natura in Baneasa Shopping City

Spectacol din natura la Baneasa Shopping City.

Comunicat de presa:

20 Octombrie – 4 Noiembrie: Spectacolul urban contina in Baneasa Shopping City. De data aceasta, natura este surprinsa in toate formele sale si redata in mod autentic de 35 de designeri, fotografi si artisti plastici in expozitia tematica Style and Nature.
Creatiile au fost dezvaluite pe data de 18 Octombrie in evenimentul de gala Style and Nature Green Carpet si fac obiectul expozitiei care va fi deschisa publicului larg in Baneasa Shopping City in perioada 20 Octombrie – 4 Noiembrie.

“Sustinem proiectul Style & Nature pentru mesajul verde pe care il transmite. Asocierea cu el ne onoreaza deoarece respectul pentru mediul inconjurator trebuie sa fie una dintre valorile principale ale fiecarei companii” a declarat Alexandra Georgievits, Corporate Affairs Baneasa Shopping City.

Citește și:

“Natura a fost dintotdeauna o sursa de inspiratie pentru artisti, iar in cadrul proiectului Style & Nature nume importante isi expun lucrarile inspirate de Natura, cu dorinta de a reaminti numarului mare de vizitatori ai Baneasa Shopping City importanta respectului pentru tot ceea ce ne inconjoara. Baneasa Shopping City este locul ideal pentru a transmite urmatorul mesaj: Natura este mereu la moda, ai grija de ea, pretuieste-o!”, a subliniat Maria Andrei, Director Artistic Style & Nature Green Carpet.

Expozitia Style & Nature completeaza experienta urbana pregatita de Baneasa Shopping City pentru aceasta toamna si sustinuta printr-o serie de manifestari artistice care au recreat spectaculos atmosfera unei adevarate strazi de cumparaturi.

Intregul program si detalii le gasiti pe www.baneasashoppingcity.ro si www.facebook.com/BaneasaShoppingCity

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.