Setari Cookie-uri

Provident duce premiata pelicula a lui Cristian Mungiu in 40 de orase din tara

Provident sustine filmul romanesc.

Comunicat de presa:

Bucuresti, 26 octombrie 2012 – Provident Financial Romania sustine filmul romanesc, devenind partenerul oficial al peliculei „Dupa dealuri”, regizata de Cristian Mungiu. Lung metrajul, distins cu doua premii Cannes, este cea mai asteptata pelicula romaneasca a anului, fiind propusa si pentru premiile Oscar la sectiunea „Cel mai bun film strain”.

Filmul ruleaza in cinematografele din Romania incepand cu 26 octombrie, iar traseul proiectiilor cuprinde peste 40 de orase din tara. Difuzarea peliculei „Dupa dealuri” este realizata la nivel national cu sustinerea Provident Financial Romania.

In luna noiembrie, pelicula care spune o poveste autentica despre dragoste, liberul arbitru si constrangerile religiei, va putea fi vizionata in Sibiu, Piatra Neamt, Oradea, Deva, Botosani, Alba Iulia, Bistrita, Ramnicu Valcea, dar si in alte localitati. Filmul va ajunge si in orase care nu mai dispun de cinematograf precum Calarasi, Alexandria, Slobozia, Miercurea Ciuc sau Lugoj, iar proiectiile se vor desfasura in case de cultura, teatre sau alte spatii destinate spectacolelor.

Citește și:

Prin asocierea cu pelicula romaneasca Dupa Dealuri dorim sa le oferim acces locuitorilor din cele 40 de orase la evenimente culturale cu ecou pe scena marilor festivaluri din Europa. Astfel, toti cei care sunt curiosi sa afle povestea emotionanta prezentata de Cristian Mungiu vor avea sansa sa se bucure de proiectii chiar la ei in oras si vrem ca astfel de evenimente sa devina recurente in comunitatile in care suntem prezenti.” a declarat Ivo Kalik, Director General Provident Financial Romania.

Premiera filmului a avut loc in Bucuresti, pe 25 octombrie, in inchiderea celei de-a treia editii a festivalului Les Films de Cannes a Bucarest.

In luna mai, „Dupa dealuri” a obtinut premiul pentru cel mai bun scenariu si un dublu premiu de interpretare – acordat actritelor Cosmina Stratan si Cristina Flutur – la cea de-a 56 editie a Festivalului de la Cannes. Pelicula ce a intrat inclusiv in selectia Festivalului de la New York spune povestea puterii credintei si a eforturilor de regasire a spiritualitatii in moduri ce pot starni controverse si pot duce fiinta umana dincolo de limite.

Citește și:

    Provident Romania este o institutie financiara nebancara specializata in acordarea de imprumuturi pe valoare mica, pe termen scurt, membra a grupului britanic International Personal Finance (IPF), cel mai mare angajator britanic din Europa Centrala si de Est. In sase ani de activitate, Provident a investit peste 600.000 de euro in programe de responsabilitate sociala, care vizeaza domenii precum educatia financiara, sprijinirea copiilor defavorizati si persoanelor cu nevoi speciale, protectia mediului inconjurator. Provident promoveaza incluziunea financiara si sociala ca fiind una dintre cele mai eficiente solutii pe termen lung la problema saraciei si a izolarii sociale. Prin programele sale de responsabilitate sociala, compania isi propune sa faciliteze accesul persoanelor cu venituri mici si mijlocii la informatii si instrumente financiare care sa ii ajute sa-si optimizeze bugetul propriu si cel familial, precum si la evenimente si initiative culturale.

    Citește și:

      Vizionare placuta


      Kudika
      26 Octombrie 2012
      Echipa Kudika
      Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.