Cif Cream: curata ceea ce pare imposibil de curatat!

Cif Cream: curata ceea ce pare imposibil de curatat!
Kudika
30 Octombrie 2012

Te vei simti cu adevarat regina intr-un regat al curateniei si, intotdeauna, Cif iti va oferi un final frumos.

Comunicat de presa:

Cif Cream, cel mai bun produs universal de curatat, vine acum cu o noua misiune pentru casa ta: sa curete ceea ce pare imposibil de curatat! Blatul de bucatarie, hota aragazului, rugina de pe tacamuri, plita de ceramica, gratarele, ramele albe de la termopan, vasele din jena, robinetii din inox, rosturile faiantei, jucariile din plastic sau cada din baie vor fi nu doar mai curate, ci si mai frumoase.

Cif creamNoul look al gamei Cif ti se potriveste ca o manusa, fiind conceput dupa forma palmei tale pentru o mai buna manevrare,transformand curatenia zilnica intr-o poveste cu final frumos. Noua sticla Cif este mult mai ergonomica, are un design care o face mai confortabil de utilizat si iti usureaza munca zilnica. Sistemul de inchidere a fost si el imbunatatit, astfel incat aerul nu poate patrunde in interior, nu se formeaza depuneri pe marginea sticlei, iar capacul se inchide foarte bine.

Intreaga gama Cif Cream contine, in fiecare picatura, milioane de microparticule ce patrund in profunzimea petelor de murdarie si le inlatura, ingrijind totodata suprafetele si lasandu-le curate si frumos stralucitoare.
Cif Cream iti face curatenia mai usoara si reuseste sa curete ceea ce pare imposibil de curatat, scotand la iveala frumusetea suprafetelor delicate si pretioase din casa ta.Te vei simti cu adevarat regina intr-un regat al curateniei si, intotdeauna, Cif iti va oferi un final frumos.

Cif, marca a companiei Unilever, a fost lansat pe piata din Romania in 1998. In acest moment, Cif este leader pe piata produselor de curatat suprafete mici , marca adresandu-se in special femeilor moderne pentru care familia si caminul joaca un rol important . Ele sunt acele tinere curajoase care stiu ca intotdeauna Cif Cream le va fi un aliat fidel in „incercarile” curateniei si va curata ceea ce pare imposibil de curatat, lasand in urma suprafete stralucitoare .

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri