Setari Cookie-uri

Toamna aceasta se poarta asigurarea de viata

De cele mai multe ori, oamenii sunt atat de preocupati de ziua de azi incat uita de cea de maine.

comunicat de presa:

Planificarea viitorului pare sa fie intotdeauna o idee buna, dar mai mereu se rezuma doar la lucrurile placute ale vietii, fie ca este vorba de redecorarea casei, de o masina sau doar reinoirea garderobei.

Insa pe parcursul vietii, nimeni nu are parte numai de momente frumoase. O asigurare de viata reprezinta exact acel element care ar poate sa faca ziua de maine mai buna si mai simpla pentru cei dragi in cazul unui eveniment nefericit.

Cand vine vorba de prioritatile fiecaruia dintre noi, asigurarea de viata nu se regaseste pe lista. Cu toate acestea, accidentele se intampla, iar problemele vin pe neasteptate. AXA Asigurari propune clientilor din Romania planuri de protectie financiara personalizate cu ajutorul carora acestia pot sa-si mentina standardul de viata fara probleme in cazul unui eveniment nefericit.

Citește și:

Este stiut ca, anual, numai in urma accidentelor rutiere, 10.000 de romani raman cu dizabilitati si in incapacitatea de a-i proteja pe cei dragi, conform Asociatiei Victimelor Accidentelor de Circulatie. Un calcul simplu demonstreaza ca un efort financiar minim, sustinut pe termen lung, poate ajuta pe oricine sa-si protejeze familia.

De exemplu, un tanar in varsta de 35 de ani, care nu va mai putea munci din cauza invaliditatii, va primi echivalentul a 33 de salarii medii nete pe economie (50.000 de lei), in urma semnarii unei polite de viata de la AXA Asigurari pentru care trebuie sa plateasca suma de 573 de lei pe an. Acelasi tanar va primi 10.000 de lei in cazul in care se va confrunta cu una dintre cele 32 de afectiuni grave acoperite de AXA, dar si pana la 5.000 de lei in cazul in care va avea nevoie de o interventie chirugicala in urma unui accident. In plus, fiind vorba despre o asigurare de viata, in caz de deces, familia celui care a incheiat asigurarea ar primi suma de 75.000 de lei.

Citește și:

Pentru ca de alegerile fiecaruia dintre noi depinde nu numai siguranta proprie, dar si cea a celor dragi, prin programul de consiliere financiara gratuita, consultantii AXA ne pot sfatui in legatura cu planul de protectie potrivit in functie de nevoile fiecaruia. AXA Asigurari ofera o serie de planuri de protectie financiara, printre care Protector, StartProtector, Med Protector, dar si Mixt Protector. In plus, la nevoie, se poate opta pentru pachetele flexibile de protectie suplimentara. Astfel, poti atasa tuturor planurilor AXA, in orice combinatie oricare dintre cele 9 extra-optiuni de extra-protectie.

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.