Setari Cookie-uri

Tot ce vrei sa stii despre fertilizarea in vitro - seminar cu Dr. Ruxandra Dumitrescu

Cea mai buna ocazie pentru a afla tot ce vrei sa stii despre fertilizarea in vitro si tratamentul infertilitatii.

Comunicat de presa

Miercuri, 7 noiembrie, de la ora 18.30, in Coffee Grind Bucuresti, cuplurile cu probleme de fertilitate vor putea primi raspunsuri si indrumari cu privire la infertilitate si la procedura de fertilizare in vitro in cadrul unui seminar sustinut de Dr. Ruxandra Dumitrescu, medic primar in obstretica-ginecologie specializat in tratamentul infertilitatii. De asemenea, participantii vor avea ocazia sa afle raspunsuri de specialitate de la Dr. Cerasella Nicolicea, medic genetician si de la Dr. Melihan Bechir, medic embriolog.

Infertilitatea este o problema cu care numeroase cupluri din tara se confrunta. 1 din 6 cupluri sufera de infertilitate in toata Europa, iar aceasta statistica este valabila si in Romania. Din pacate, nivelul de informare al pacientilor in privinta acestui subiect este destul de scazut, in special in cazul tehnicilor de reproducere umana asistata (fertilizare in vitro, ICSI). Decizia de a apela la astfel de tehnici este extrem de importanta, iar volumul de informatii la care pacientii au acces este foarte ridicat, dar cu date contradictorii. Din acest motiv ne-am propus sa oferim consiliere acestor pacienti si sa raspundem nelamuririlor pe care le au in ceea ce priveste tratarea infertilitatii, a detaliat Dr. Ruxandra Dumitrescu.

Citește și:

Intalnirea din 7 noiembrie reprezinta primul seminar de acest gen din cadrul unei serii de intalniri care vor avea loc bilunar si vor trata diverse subiecte de interes din domeniul infertilitatii. Participantii vor avea astfel acces la informatii legate de ginecologie, infertilitate, genetica si embriologie oferite de o echipa complexa de specialisti care va cauta sa ofere solutiile cele mai potrivite pentru fiecare cuplu infertil.

Participarea la seminar este gratuita, in limita locurilor disponibile. Pentru inscriere, persoanele interesate vor trimite un mail cu datele personale (nume, prenume, numar de telefon, varsta) pe adresa imidoresccopii@gmail.com.

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.