Setari Cookie-uri

Fii parte din spectacolul orasului cu Ploiesti Shopping City!

Ploiesti Shopping City ofera un „sneak preview” pentru noul sezon.

Comunicat de presa:

Din dorinta de a dezvalui o parte din tinutele care vor putea fi achizitionate incepand cu 15 noiembrie a.c. din Ploiesti Shopping City, noul centru comercial ii inspira pe toti iubitorii de moda cu cele mai noi piese vestimentare in trend , expuse in diferite locatii din orasul Ploiesti.

Tinutele vestimentare fac parte din colectia toamna – iarna 2012 si apartin binecunoscutelor branduri H&M, Takko, Orsay, Reserved si MAX. Piesele vestimentare pot fi gasite atat in combinatii clasice, cat si indraznete, in Retro Caffe, Tres Olivos, DaVinci si Koshin Club din Ploiesti.

Prin aceasta initiativa, Ploiesti Shopping City ofera un „sneak preview” catre o parte din cele peste 100 de branduri, care transforma centrul comercial in cea mai atractiva destinatie de cumparaturi si distractie pentru locuitorii orasului Ploiesti si pentru intreaga regiune.

Citește și:

Prin mix-ul de branduri internationale, dar si locale, Ploiesti Shopping City va reuni, sub acelasi acoperis, incepand cu 15 noiembrie, cele mai importante magazine de moda, incaltaminte, articole sportive, accesorii si decoratiuni, intre care, grupul Inditex cu brandurile Zara, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, H&M, New Yorker, Douglas, Leonardo, Orsay, Benvenuti, Gatta, Otter, Reserved, Glow, Intersport, Lems, Sephora, Yves Rocher, Bam boo si multe altele.

Despre Ploiesti Shopping City

PLOIESTI SHOPPING CITY este primul si cel mai mare mall regional din zona de sud a Romaniei, cu exceptia Bucurestiului, dezvoltat pe o suprafata inchiriabila de 55,000 mp, incluzand hipermarket-ul Carrefour ca ancora principala si peste 100 de magazine dispuse pe un singur nivel.
Zona de entertainment a Ploiesti Shopping City cuprinde zona de Cinema City, cu 12 sali de proiectie (cel mai mare cinema din afara Bucurestiului ), zona de food court si restaurante cu terasa interioara si exterioara, spatiii de joaca pentru copii si zona de patinoar pe timpul iernii, situata la mezanin.
Proiectul Ploiesti Shopping City a prins contur in urma parteneriatului dintre Carrefour Property si NEPI, care au dezvoltat cea mai buna formula pentru a crea un centru comercial regional. Astfel, Carrefour Property si NEPI, in calitate de investitori, dezvoltatori si administratori de centre comerciale pe termen lung si-au aliniat experienta pentru a crea un proiect de succes. Lucrarile de constructie ale Ploiesti Shopping City au debutat in decembrie 2011.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.