Setari Cookie-uri

Dioniso, lux punk si antifashion la Hobirama by Createur

Descopera un brand nou si nonconformist.

Comunicat de presa:

Incepand din aceasta luna, Hobirama by Createur, locul de joaca preferat al celor cu simt sartorialist si al umorului, prezinta inca un brand cool, nisat si plin de culoare - Dioniso.

Luca Berioli, imaginatia debordanta din spatele marcii italiene Dioniso, nu poate fi incadrat in nicio categorie si nu apartine niciunui curent creativ, creatiile sale fiind prea originale si neasteptate pentru a se supune oricaror norme sau reguli. O calificare cat mai aproape de adevar a brandului Dioniso ar fi “lux punk” - tenisi Converse vintage readusi la viata, cu ajutorul materialelor exotice sau al tintelor, pictati manual si remodelati, astfel incat rezultatul final e mai degraba o opera de arta, cu siguranta unica.

Denumirea brandului provine, evident, de la Dionisos, zeul grec al vinului (inspirat, pasionat, vital, dinamic, impetuos), dar, pentru Berioli, semnifica si lupta impotriva conformitatii, a regulilor care pot transforma usor pe oricine intr-o fashion victim. “Creatiile mele sunt chiar antifashion, caut ceva diferit, iar cand creez nu trec nimic prin filtrul normelor. Vreau ca brandul meu sa poata fi prezent in viata oamenilor in toate situatiile, de la anii de scoala pana la cele mai importante ceremonii si evenimente”, spune Luca Berioli.

Citește și:

Dioniso

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.