Setari Cookie-uri

Daruieste frumusete cu noua colectie de seturi-cadou, de la Dove!

Dove crede ca orice femeie are dreptul la frumusete si fericire.

Comunicat de presa

Frumusetea adevarata incepe cu o piele sanatoasa, catifelata si cu un par minunat, pe care le poti avea printr-un ritual zilnic de ingrijire. Vei fi astfel mai increzatoare in tine!

Cu noua colectie de seturi cadou, Dove te incurajeaza sa impartasesti secretele tale de ingrijire celor dragi si sa daruiesti frumusete si complimente – mai mici sau mai mari!

Setul cadou Dove Indulging include:

Gelul de dus nutritiv Dove Purely Pampering Shea Butter and Vanilla iti ofera rasfatul suprem in timpul dusului. Bucura-te de o senzatie de inviorare si o piele hidratata si ingrijita gratie combinatiei cremoase cu unt de shea si formulei cu Nutrium Moisture, un amestec unic de agenti de hidratare si lipide proprii pielii. Parfumul fin de vanilie iti ofera o senzatie de echilibru si prospetime.

Cu ¼ crema hidratanta si agenti de curatare delicati, sapunul-crema Dove Cream Oil Fine Silk lasa pielea mai fina si mai catifelata decât un sapun obitnuit si ii asigura nivelul optim de hidratare.

Citește și:

Deodorantul antiperspirant spray Dove Silk Dry cu ¼ crema hidratanta si vitaminele E si F ofera protectie 48h impotriva transpiratiei si ingrijette pielea subratului, lasând-o catifelata.

Lotiunea de corp Dove Indulgent Nourishment, potrivita pentru pielea uscata, contine unt de shea, un agent de hidratare puternic cu proprietati deosebite de vindecare a pielii. Formula speciala cu unt de shea si DeepCare Complex, un amestec unic de nutrienti proprii pielii si ulei bogat in acid linoleic, hraneste pielea in profunzime (Stratum Corneum) si o parfumeaza discret.

Crema de mâini Dove Intensive Nourishment calmeaza rapid pielea uscata si aspra a mâinilor oferind extra-catifelare. Formula eficienta cu DeepCare Complex, hraneste pielea in profunzime (Stratum Corneum) fara sa lase senzatia de piele uleioasa.

Citește și:

Cadou: geanta cosmetice

Setul cadou Dove Original include:

Gelul de dus nutritiv Dove Deeply Nourishing cu tehnologia inovatoare Nutrium Moisture, un amestec unic de agenti de hidratare imbogatit cu lipide proprii pielii, hidrateaza pielea in profunzime chiar din timpul dusului, astfel te poti bucura de o piele mai frumoasa in fiecare zi.

Laptele de corp Dove Essential Nourishment este potrivit pentru pielea uscata, careia ii asigura nivelul optim de hidratare timp de 24 de ore. Formula inovativa cu DeepCare Complex, un amestec unic de nutrienti proprii pielii si ulei bogat in acid linoleic, hidrateaza pielea uscata si o hraneste in profunzime (Stratum Corneum).

Deodorantul antiperspirant spray Dove Original ofera protectie eficienta 48h impotriva transpiratiei si ingrijeste pielea delicata a subratului. Cu o formula care are ¼ crema hidratanta si vitaminele E si F, Dove Original regenereaza pielea delicata a subratului in doar 5 zile.

Citește și:

Cadou: geanta cosmetice

Setul cadou Dove Nourishing Oil Care include:

Samponul Dove Nourishing Oil Care este special creat pentru parul uscat, cu fire rebele. Contine complexul Nutri-Oils, un amestec special de uleiuri naturale de migdale si nuca de cocos, ce se absoarbe rapid in firul de par, fara sa il incarce. Hraneste parul uscat in profunzime, imblânzind cu pâna la 100% firele rebele.

Balsamul-tratament Dove Nourishing Oil Care pentru par uscat, cu fire rebele, este hranitor ca un tratament, dar rapid si usor de aplicat ca un balsam. Formula cu dubla actiune contine:
- tratament cu uleiuri naturale de cocos si migdale care se absorb rapid in firul de par, hranindu-l in profunzime, fara a lasa senzatia de par gras.
- balsam care inchide cuticulele pentru a pastra in interior nutrientii si a netezi firele de par.
Parul este mai frumos, cu pâna la 100% mai neted si usor de pieptanat.

Cadou: geanta cosmetice

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.