Angelli te invita la Venetia!

Angelli te invita la Venetia!

Angelli invita la cel mai spectaculos Carnaval al iubirii si lanseaza Campania Angelli te invita la Venetia, ce se desfasoara intre 1 noiembrie si 20 ianuarie.

Comunicat de presa

Plimbari cu gondola pe canalele orasului iubirii, mister si senzualitate cu ocazia unuia dintre cele mai fascinante carnavale din lume, toate aceste vise pot deveni realitate.

Cumperi acum orice sticla de Angelli si trimiti numarul bonului fiscal prin sms la 1859 sau pe www.angelli.ro si poti fi chiar tu norocosul castigator al unei excursii de 2 persoane la Venetia!

Intra pe www.angelli.ro, sectiunea Campanie promotionala, si descopera un intreg univers: cele mai frumoase povesti venetiene – legendarul Cassanova, ispititoarele curtezane, pretioasa sticla de Murano- castiga zilnic premii La dolce Vita (sticla spumant Angelli, frapiera, set 2 pahare si dop special), descarca wallpaper-e si e-card-uri spectaculoase!

Putin cate putin te vei apropia de Marele Premiu: o excursie la Venetia, de 4 zile si 3 nopti, pentru 2 persoane, in februarie 2013.

Angelli iti ureaza succes!

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri