Setari Cookie-uri

Spune adio parului nedorit cu ajutorul celei mai performante tehnologii de epilare definitiva din tara

Solutii pentru depilarea definitiva

COMUNICAT DE PRESA

Coquette, clinica de epilare definitiva numarul 1 in Romania, propune sedintele de epilare definitiva cu laserul GentleLASE, considerat "standardul de aur" in epilare definitiva, performanta maxim atinsa in domeniul laserelor de tip Alexandrit.

Avantajele GentleLASE vs. lumina pulsanta (IPL)

Comparativ cu aparatele de tip IPL, dar si cu alte tipuri de laser, laserul GentleLASE este mult mai putin dureros datorita sistemului ultraperformant de racire (DCD) si este mai sigur, intrucat este absorbit predominant in pigmentul firului de par, in timp ce tehnologia IPL este nespecifica.


SURSA FOTO: Shutterstock.com

GentleLASE scurteaza timpul necesar unui ciclu complet de epilare definitiva cu pana la 30% din numarul total de sedinte. Astfel pentru zona picioarelor sunt necesare intre 6 si 8 sesiuni de epilare, pentru zona axila si bikini intre 8 si 10 sedinte iar pentru buza superioara de 10 pana la 12 sesiuni de epilare. Durata unei sedinte depinde de zona tratata. Poate varia de la 5 minute (epilare mustata) pana la 2-4 ore (epilare zone mai mari ale corpului).

Citește și:

Intrucat epilarea definitiva este un proces complex, adaptat particularitatilor fiecarui pacient, tratamentul la Coquette incepe cu o evaluare amanuntita a pielii si pilozitatii clientului, in functie de care se alege cea mai potrivita solutie

SURSA FOTO prima pagna: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.