In AFI Palace Cotroceni brazii de Craciun sunt MEGA FASHION!

In AFI Palace Cotroceni brazii de Craciun sunt MEGA FASHION!

Brazi de Craciun inediti

COMUNICAT DE PRESA

Anul acesta, AFI Palace Cotroceni a facut o alegere neconventionala in materie de brazi de Craciun, o alegere inspirata din conceptul MEGA FASHION.

Astfel, pe langa brazii ornati traditional in spiritul magiei Craciunului, AFI le ofera vizitatorilor ocazia de a admira creatiile originale ale studentilor la Masteratul de Design din cadrul Universitatii de Arte care au acceptat provocarea de a construi brazii MEGA FASHION. Ineditii brazi vor fi expusi pe coridorul Champs Elisee, culoarul ce reuneste cele mai importante branduri de fashion din AFI.

O echipa de studenti coordonati de doamna profesor Doina Lucanu au lucrat timp de o luna de zile la dezvoltarea a 20 de brazi ce interpreteaza intr-o maniera artistica originala simbolul traditional al Craciunului: bradul.

SURSA FOTO: Shutterstock.com

Materialele folosite pentru constructia brazilor MEGA FASHION au la baza textile, sarma si hartie ce prind forme variate stimuland imaginatia privitorilor.

Initial programati a fi expusi pe durata lunii decembrie a acestui an, creatiile studentilor vor putea fi admirate de catre vizitatorii AFI Palace Cotroceni si in 2013.

SURSA FOTO prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri