Setari Cookie-uri

In AFI Palace Cotroceni brazii de Craciun sunt MEGA FASHION!

Brazi de Craciun inediti

COMUNICAT DE PRESA

Anul acesta, AFI Palace Cotroceni a facut o alegere neconventionala in materie de brazi de Craciun, o alegere inspirata din conceptul MEGA FASHION.

Astfel, pe langa brazii ornati traditional in spiritul magiei Craciunului, AFI le ofera vizitatorilor ocazia de a admira creatiile originale ale studentilor la Masteratul de Design din cadrul Universitatii de Arte care au acceptat provocarea de a construi brazii MEGA FASHION. Ineditii brazi vor fi expusi pe coridorul Champs Elisee, culoarul ce reuneste cele mai importante branduri de fashion din AFI.

O echipa de studenti coordonati de doamna profesor Doina Lucanu au lucrat timp de o luna de zile la dezvoltarea a 20 de brazi ce interpreteaza intr-o maniera artistica originala simbolul traditional al Craciunului: bradul.

SURSA FOTO: Shutterstock.com

Materialele folosite pentru constructia brazilor MEGA FASHION au la baza textile, sarma si hartie ce prind forme variate stimuland imaginatia privitorilor.

Citește și:

Initial programati a fi expusi pe durata lunii decembrie a acestui an, creatiile studentilor vor putea fi admirate de catre vizitatorii AFI Palace Cotroceni si in 2013.

SURSA FOTO prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.