Setari Cookie-uri

IL PASSO face un nou pas in era digitala

Il Passo sustine transmiterea live a celei de-a XI-a editii a Galei AVANPREMIERE.

Comunicat de presa

IL PASSO, unul dintre cele mai cunoscute branduri romanesti de pantofi si accesorii din piele, a facut un nou pas in era digitala, sustinand transmiterea live a Galei AVANPREMIERE. Imaginile din timpul galei au fost difuzate pe unul dintre cele mai populare portaluri pentru femei din Romania.

Inca de la inceput, Gala AVANPREMIERE a insemnat explorare la nivelul spatiului a unor show-uri de moda, utilizandu-se de la scene culisante sau rotative, ori trape de mare adancime (8 metri) - Teatrul National, pana la defilari de moda folosind doar lumini actionate manual in spatii informale - Palatul Bragadiru, ori mari muzee nationale si scene de expozitie - MNAC. Acum, pe aceeasi directie inedita, am introdus in circuitul de evenimente al Bucurestiului, specialele sere de la Bell'Agio Casa. Pe langa acestea am continuat directia, la fel de inedita, dar deja consacrata a transmisiei live a intregului eveniment - in premiera in Romania, in zona de fashion. Livestreaming-ul reprezinta viitorul modei pe plan international. Astfel, prin Gala AVANPREMIERE, Romania este racordata la marile directii de dezvoltare ale domeniului”, a declarat Alin Galatescu, directorul festivalului.

Citește și:

In seara evenimentului, portalul a fost accesat de peste 2000 de vizitatori unici, atat din Romania, cat si din strainatate, in decursul a doar 2 ore. Ne bucura aceste date si faptul ca am reusit sa le dam sansa cititorilor sa urmareasca cel mai important eveniment de moda din Romania, la care altfel nu ar fi avut acces. Nu in ultimul rand, suntem incantati de faptul ca sunt dispusi sa sustina, alaturi de noi, industria modei romanesti.”, spune Oana Zidaru, redactor șef al portalului pentru femei.

Este deja al patrulea sezon cand suntem aproape de Gala AVANPREMIERE si sustinem designerii romani. Daca pana acum le-am oferit pantofii necesari colectiilor, acum am decis sa ne implicam si in sustinerea media a festivalului, tocmai pentru ca suntem increzatori in viitorul tinerelor talente din Romania. Suntem incantati de rezultat si de faptul ca am putut fi parte din acest proiect”, a declarat Anca Buzatu, Marketing Manager IL PASSO.

Citește și:

Pentru editia cu numarul 11 a Galei AVANPREMIERE, IL PASSO a asigurat de asemenea pantofii colectiilor designerilor Iris Serban, Loredana Novotni, Anca si Silvia Negulescu.

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.