Setari Cookie-uri

Mos Nicolae isi alege cadourile de la Sala Dalles!

Vine Mos Nicoale! Ai pregatit cadourile?

COMUNICAT DE PRESA

Tineri sau adulti, cu totii asteptam seara in care Mos Nicolae ne umple ghetele cu darurile la care am visat tot anul.

Alegerea cadoului potrivit cu ocazia Sfantului Nicolae poate fi o misiune dificila, dar la Galeria Cadourilor de Craciun de la Sala Dalles varietatea este atat de mare, incat alegerea darurilor se transforma intr-o adevarata placere.

Anul acesta, organizatorii ne-au surprins cu cele mai originale produse. Ce poate fi mai placut pentru un copil decat sa descopere dimineata in cizmulite dulciuri, ciocolata, trufe sau praline, figurine din marzipan, pantofi sau lingurite din ciocolata?

Pe langa dulciuri, Mosul poate gasi jucarii creative, puzzle-uri pentru cei mici dar si modele 3D pentru cei pasionati.

Doamnele si domnisoarele pot primi de la Mos Nicolae pelerine original accesorizate sau palarii de fetru, manusi din piele lungi, fuste cu imprimeuri maramuresene sau tricouri cu mesaje hazlii.

Citește și:

Nu lipsesc nici produsele vintage din catifea, perle sau dantela, genti retro sau accesorii nou intrate în trend: brose atent brodate, gulerase cu dichis sau bratari pentru cizme.

Ceaiurile verzi, negre sau albe cu adaosuri de fructe, condimente sau petale de flori, ceaiuri cu arome speciale de rom, scortisoara, marzipan sau portocala sunt pregatite pentru o zi geroasa de iarna.

Si pentru ca Mos Nicolae vine si la cei mari, am pregatit multe alte cadouri inedite: jocuri de societate pentru familie sau jocuri de cuplu, lenjerie si multe alte accesorii.

Asadar, fiti pregatiti! La noapte, Mos Nicolae bate la geam!

Va asteptam zilnic la Sala Dalles pana pe 23 decembrie,intre orele 10.00 si 20.00.

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.