Setari Cookie-uri

Cuptorul Beko InnovaChef, propriul tau bucatar-sef

De Sarbatori, iti doresti sa pregatesti cele mai frumoase si surprinzatoare cadouri pentru cei dragi.

comunicat de presa

In ton cu dorintele tale de final de an, Beko lanseaza un produs inovator, cu tehnologie de ultima generatie, cadoul ideal prin care oricine isi poate transforma propria bucatarie intr-un restaurant de 5 stele.

Cuptorul incorporabil Beko Innova Chef te invata sa devii bucatar-sef, cu ajutorul celor 82 de programe automate de gatit, in 13 limbi diferite, si a ghidului de gatit in imagini, care este afisat pe meniul panoului de control. Acestea te ajuta sa prepari cele mai complexe retete, daca urmezi pas cu pas indicatiile afisate pe ecran.

Mai mult decat atat, optiunea de conectivitate USB iti permite sa incarci pozele celor dragi, fotografiile destinatiilor tale favorite sau chiar retete culinare noi, pe care le poti vizualiza in permanenta pe ecranul cuptorului. Cu ajutorul ecranului "Touch Control" in policromie, poti ajusta culoarea ecranului in functie de propriile preferinte estetice.

Citește și:

In plus, Beko InnovaChef beneficiaza de un design exclusivist, acest model fiind premiat la nivel international cu titlurile GOOD DESIGNTM* si KitchenInnovation of the YearR*.

Alege Beko Innova Chef, cadoul perfect care ofera o experienta culinara de 5 stele!

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.