Setari Cookie-uri

300 de metri in prima zi a Celei Mai Lungi Scrisori catre Mos Craciun

Cea mai lunga scrisoare pentru Mos Craciun

COMUNICAT DE PRESA

EXPOROM a dat startul celei de-a doua tentative de stabilire a unui nou record mondial. Dupa Cea Mai Mare Salata din Lume, care a cantarit aproape 20 de tone, acum romanii pot intra in istorie cu Cea Mai Lunga Scrisoare catre Mos Craciun, care masoara peste 1.500 de metri.

In deschiderea evenimentului trupa de copii a Colegiului Britanic King George a sustinut un spectacol de dans si cantece.

Parintii s-au bucurat sa-si vada copiii cantand, dansand si jucanduse in zona de joaca creata special pentru ei, cu casuta lui Mos Craciun, sanie trasa de reni si o multime de decoratiuni magice.

Copiii cu varsta de peste 5 ani si-au exprimat dorintele in scris, iar cei mai mici au desenat.

Peste 500 de copii au vizitat Orasul lui Mos Craciun si fiecare si-a scris dorintele pe Scrisoare, reusindu-se astfel completarea a peste 300 de metri din cei 1.500.

Citește și:

Oricine isi poate scrie mesajul pe Cea Mai Lunga Scrisoare catre Mos Craciun.

Fiecare dintre acestia va primi un talon de participare la tombola al carui mare premiu este o vacanta in Laponia pentru 3
persoane.

Printre participanti se numara Grupul Rita Gargarita, Clubul Dance Intact si Kinderakademie Bunte Freunde care au sustinut spectacole distractive pentru copiii si parintii prezenti la Targul Copilariei si Orasul lui Mos Craciun

Targul Copilariei si Orasul lui Mos Craciun se desfasoara pana duminica, 9 decembrie.

Vizitatorii din cea de-a doua zi a targului vor putea urmari spectacole muzicale si dansuri ale copiilor de la Gradinita Nicholas (11 – 11:30), Gradinita Praslea cel Voinic (11:30 - 12), Cercul de Muzica Crescendo (17 - 19), dar si o reprezentatie magica a Clubului “Micii Magicieni”.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.