Lansare de carte pentru copii

Lansare de carte pentru copii
Kudika
13 Decembrie 2012

Copilaria traieste vesnic in pagini de poveste

COMUNICAT DE PRESA

Libraria Humanitas de la Cismigiu va invita sambata, 15 decembrie, ora 17.00, sa descoperiti o poveste care a fascinat generatii intregi: Watership Down de Richard Adams, aparuta la Editura Humanitas.

Vorbesc: Ioana Nicolaie si Iustina Croitoru.
Citesc actorii: Dan Radulescu si Andrei Runcanu.

Watership Down de Richard Adams - una dintre cele mai iubite carti ale tuturor timpurilor, tradusa in 50 de limbi vanduta in peste 50 de milioane de exemplare.

Intr-o zona linistita din Anglia rurala, unde-si au salasul mai multe familii de iepuri, se arata la un moment dat semnele amenintatoare ale apropierii oamenilor.

Ce sanse vor avea un iepuras vizionar si fratele sau, daruit cu toate virtutile unei capetenii, sa-si salveze prietenii si sa-si poarte ceata inspre locuri neumblate de oameni ca sa-si intemeieze noul salas? Si ce sacrificii vor trebui sa faca pentru a si-l ocroti?

Incepe o calatorie cum nu le-a mai fost dat sa faca vreodata iepurilor, o adevarata odisee, cu pericole si ispite la tot pasul, cu indoieli si temeri, cu intrigi si caractere puternice.

Destinatia: Watership Down, locul ideal, ferit de primejdii, unde iepurii isi pot duce traiul fara griji. O poveste care a fascinat generatii intregi de copii si nu numai.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri