Setari Cookie-uri

Numarul de vizitatori AFI Palace Cotroceni, mai mare decat populatia Romaniei

AFI Palace Cotroceni a fost vizitat de peste 19 milioane de persoane.

comunicat de presa

In 2012, la fel ca în cei trei ani de la deschidere, AFI Palace Cotroceni a fost destinatia preferata pentru cumparaturi si distractie, atat pentru romani cat si pentru cetatenii straini si a atras un numar de 19,016,691 milioane de vizitatori.

sursa foto: shutterstock.com

Conform traditiei, AFI Palace Cotroceni a fost singurul mall din Bucuresti deschis în zilele de 25 decembrie, respectiv 1 ianuarie 2013, oferind vizitatorilor alternative pentru activitatile din timpul sarbatorilor.

Ofertele pregatite de comercianti si managementul mall-ului au fost foarte bine primite de vizitatori. Ca rezultat, doar în luna decembrie a anului trecut s-a înregistrat un trafic de 2.006.374 de vizitatori, iar vanzarile au atins suma de 112,278,264 lei (25,811,095 euro).

Ne bucura foarte mult faptul ca ne facem fericiti vizitatorii care aleg constant AFI Palace Cotroceni ca destinatie preferata pentru toate ocaziile.

Citește și:

Cifra de afaceri în crestere si numarul mare de persoane care vin la noi este o recompensa pentru munca depusa în scopul îmbunatatirii serviciilor pe care le ofera mall-ul.

Nu putem decat sa promitem ca urmeaza un an cu numeroase proiecte noi si planuri de viitor care sa vina în întampinarea nevoilor si dorintelor clientilor nostri”, a declarat Israel Visel, Mall Manager AFI Palace Cotroceni.

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
24 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.